Odrážadlo pre krstniatko

19. jan 2025

Chceme kupit krstnej dcere taketo odrazadlo. Nemate skusenosti? Pripadne s odrazadlom s takymito kolieskami? Nenici to podlahu? Trocha sa bojim, ci to nebude ako kancelarska stolicka, kt nam tak donicila podlahu, nech nam to potom neobuchaju o hlavu

autor
19. jan 2025
pe_mi
19. jan 2025

Ja by som potešená nebola
Odrážadlo jedine na von.plnohodnotne.
Mne to doma príde strašná zbytočnosť.
Nie len podlahu,ale aj nábytok ,dvere poobuchaju decká, len sa rozbehne a už je na konci izby, o ničom

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
patka06
19. jan 2025

Odrážadlo je hračka na von, nie do bytu/domu.
Toto by vonku nejazdilo
Vybrala by som vhodnejší darček

autor
19. jan 2025

Toto bol taky navrh od nej, ze mozno toto (nie kobkeetne toto, ale odrazadlo, ze aj na vnutro), len vobec neviem, maju vsetko. Uz som normakne aj keby to mala len ako dekoraciu v uzbe, ze sa par krat na tom pusti.. A potrebujem nieco oku lahodiace, proste nie cerveno-modro-zltu vec, ale dakujem za nazory, tak toto nie .. pozeram dalej 🙂

dixitka
19. jan 2025

radšej kúp normálne odrážadlo, napr. Funny wheels - stojí polovicu čo toto a využije ho omnoho dlhšie. Syn sa na ňom od 15 mesiacov vozí vnútri, neskôr sme ho začali nosiť aj von. A stále sa na ňom rád vozí aj vnútri, našťastie sa ľahko umýva 🙂

autor
20. jan 2025

@dixitka funny wheels sme mali aj my, uplne vyuzite, aj dnu aj von, ale oni uz maju take.. ale dakujem 🙂

minesasubu
20. jan 2025

tak ked maju FW načo kupovať dalšie , či potrebujú niečo vnutri mať ?
ja osobne by som kupila niečo na rozvoj motoriky neviem aké staré je dieťa ale tie ,,dizajnové,,odražadla nemaju vobec dobrý vplyv na klby kedže dieťa ma nohy dosť daleko od seba a ledva dočiahne na zem

lucia23529
29. jan 2025

Skús pozrieť na instagrame detska_fyzio_mama …ma tam vyber odražadlá a aj ako správne vybrať aby to bolo ok s vývojom