Odrážadlo pre dvojročné dieťa

nunula86
27. apr 2017

Ahoj mamičky. Viete mi prosím niekto poradit, kde kúpiť kvalitné odrážadlo pre 2-ročné dieta? Prípadne nejakú konkrétnu značku, ak máte skúsenosti a na čo pri kúpe pozerať? Dopredu Vám ďakujem za rady

pribinak
27. apr 2017

First Bike, pozeraj, aby malo nastaviteľnú výšku sedačky

nunula86
autor
27. apr 2017

Ďakujem za radu, idem to rovno pozrieť. Teraz som čítala, že dosť záleží aj na váhe, tak idem hľadať.

michalka24
27. apr 2017

Aby bolo odrazadlo lahke...dala sa nastavit vyska kormana a sedadla....nie plastove kolesa...najideal keby si ho dieta mohlo vyskusat v predajni....

vedorka
27. apr 2017

Pozri si Strider, je super, hlinnik, ziadne drevo, ci plast, vsetko aj riaditka aj sedlo sa da upravit posuvat bez klucov. Je lahke a prisposobene pre najmenších

nunula86
autor
27. apr 2017

Poznáte niekto značku Early Rider? Čítam teraz recenzie a dosť si ju chvália.🙂

nastasyk
27. apr 2017

Jednoznacne Strider, je lahucky, lahko sa nadtavuje sedlo aj riadidla. A je skoro neznicitelny. My sme ho presli kolesom auta a funguje dalej.

adach
27. apr 2017

Aj ja odporúčam strider, je fakt super🙂

liana88
27. apr 2017

Ja odporúčam značku ako si sama napísala, Early Rider. Určite budeš spokojná 🙂

vedorka
27. apr 2017

@nunula86 Early rider ma super biky, ale odrazadla som videla od nich iba drevene...
Co ja viem, ked porovnam hlinnik a drevo...
ja by som skor bike kupila uz Early, dlhsie vyuzitelne, ale odrazadlo Strider, uz kvoli cene

erikavesela
27. apr 2017

My mame odrazadlo od big

cannella
27. apr 2017

My mame z Lidla a je tiez skvele. Lahucke, nastavovatelne. Ma blatniky! Znie to ako blbost, ale vsetky vieme, ze behanie po kaluziach je proste mega zabava, tak ked tam vbehne, pripadne je mokra cesta, nebude zasvinkany az na chrbte. Ma kosik na volante, co je tiez u deti ziadany artikel

liana88
28. apr 2017

@cennella ja by som teda radšej kupovala v nejakej špecializovanej predajni ako v lidli, už kvoli správnej veľkosti.

bienennest
28. apr 2017

Ahoj, moji chlapci mali odrazadla od firmy PUKY.. skus dat do google.. maju uz modely pre 1,5 rocne deticky.. bola som velmi spokojna.. prezili naozaj vsetko 🙂

jasminet
28. apr 2017

@liana88 lidl ma vyskovo nastavitelne sedadlo.. my ho mame, zatial otestovane na 2 detoch a v pohode, caka na tretieho jazdca 🙂

karrinka
18. mar 2020

Odrážadlo dvojkolesove PUKY, môj maličký na 2.4 roka a jazdi na tom ako pirát, predpokladám plynulý prechod na bicykel a to už aj toto leto, ak to bude možné 🙂