Odrážadlo pre dvojročné dieťa

ludmilataraskova
23. jan 2017

Prosím o radu. Aké odražadlo kúpiť pre 2 ročné dievčatko ak ešte na ňom nesedela. Ďakujem

gir
23. jan 2017

Ja mám odrážadlo z Dráčika. Zobrala som syna, sadol si, vyskúšal a žiaden problém.

ajsha123
23. jan 2017

Ahoj, musite ho vyskusat. Ked si nan sadne, nesmie nohy tahat po zemi a zaroven jej nesmie byt vysoke. Je to ako s bicyklami, su rozne druhy, znacky. My sme pri prvom synovi mali take robusne auto (cize stabilitu malo dobru), ale syn sa na nom vobec neodrazal, bolo mu to siroke a vobec ho to nezaujalo. Mladsi syn dostal motorku, ta bola uzsia a vyssia, velmi rad ju pouzival. Existuju viacere druhy motoriek, niektore maju len jedno spolocne predne, prip. zadne koleso, tie nie su az take stabilne; stabilnejsie su tie, ktore nie su velmi siroke, ale maju dve presne a dve zadne kolesa. Ale, v kazdom pripade musis ratat s tym, ze Tvoje dievcatko odrazadlo nezaujme a nebude to v kvalite a znacne odrazadla. Jednoducho niektore deti to nemusia. Mam 5 deti, len jeden syn mal odrazadlo rad. Ostatni sli radsej peso.

ajsha123
23. jan 2017

A este, existuju odrazadla vo forme bicykla (len bez pedalov), tie boli zaujimavejsie pre vsetky deti. V prvom prispevku som pisala o tych plastovych.

krajco
23. jan 2017

My sme kupili rocnej odrazadlo Pukolino

bets
23. jan 2017

V roku Pukylino, skvele stabilne odrazadlo, mala na ňom vedela jazdiť skôr ako chodit. V 18m. prejde uz na dvojkolesove Puky. Naše Puky mam este po dcére (12r.), stále sa predáva aj tento istý dizajn 🙂 a na ňom uz odrástlo par deti z rodiny, stále je skvele, možno par škrabancov 🙂

ludmilataraskova
autor
23. jan 2017

Ďakujem. Len to štvor kolesové je len do 80 cm a moja malá má 90cm.

krajco
23. jan 2017

My mame toto Pukolino
A mala ma teraz asi okolo 80 cm, ale skusali sme aj Puky wutsch to jej bolo este velke, tak to by mohlo byt vasej dcerke dobre

meganka13
23. jan 2017

My sme pred 2 narodeninami kupili odrazadla Ybike. Tie klasicke motorky sa nam nepacili, lebo sa na nich da velmi lahko prevrhnut dozadu a udriet si hlavu, su velmi nestabilne. Tieto su tak navrhnute, ze sa to neda, ak dieta spadne tak sa vyvali nabok. Je to taky prechod medzi klasickym odrazadlom a byciklom bez pedalov. Nasi predtym nemali ziadne ine odrazadlo a velmi rychlo sa na nich naucili chodit. Ani z nich nechcu ist dole, celu prechadzku su na nich. Ma robustne kolesa, prejde v pohode po trave, polnej ceste, nizsom snehu. Original su dost drahe, ale daju sa za dobru cenu kupit v bazaroch.

marikost
23. jan 2017

@ludmilataraskova hladate dovnutra alebo von? Cyklo alebo na viacerych kolesach?

yanni
23. jan 2017

@ludmilataraskova to stvorkolesove nie je DO 80 cm ale OD 80 cm. Pozri si puky.de.
Nasa najmladsia dostala Puky Wutsch k 1. narodeninam. Hned v en den sme ho poskladali a ona uz brazdila "cesty" po obyvacke. A to este nevedela ani poriadne chodit. O mesiac vedela uz aj stabilne chodit a na odrazadle uz drzala smer (dovtedy to bolo take vselijake, ale odrazat sa vedele perfektne).
Ja by som 2rocnej uz stvorkolesove nekupovala. Aj ked este na nijakom odrazadle nesedela. Pozri si Puky dvojkolesove odazadla.
Na vysku sa velmi nespoliehaj, udaje od vyrobcu je odporucanie.

yanni
23. jan 2017

@krajco tak ak ma dcera 80 cm, Wutsch jej v ziadnom pripade nemoze byt velky. Nasa mala v roku 76 cm a perfektne jej sadol. Teraz ma ca. 85 cm a uz ma tie nohy velmi ohnute.
Pukylino ma susedin syn a ho uz vyradili, lebo kolena ma dobre ze nie po bradu. Nasa si ho tiez vyskusala (no deti si vymienaju🙂 ) a po par metroch zacala mrkotat. Sedela na nom dost "ohnuta".
Ja by som Pukylino kupovala fakt len, keby na väcsom nedociahla na zem vobec. Na Wutsch mala v roku krasne polozene nohy celym chodidlom na zemi a ohnute v kolenach. Mam aj fotky ako sedela na nom presne v roku a ako sedi teraz.

marikost
24. jan 2017

Ak hladate cykloodrazadlo, tak ceske yedoo su dobre. Niektore sedadla su od vysky 30cm.

macajova
7. mar 2017

My máme odľahčené Early Rider od cyklospeciality.sk, najprv ho mal starší syn na 2. narodeniny až dokým ho nevyrástol a potom ho zdedil aj mladší a obidvaja ho zbožňovali. bolo síce trochu drahšie, ale na druhej strane malo nastaviteľné sedátko, tak som ho aspoň mohla znovu zužitkovať a vždy si radšej priplatím za kvalitu ak ide o deti.

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gab_riella
13. mar 2017
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

my sme dcérke kúpili Frog. je trošku drahšie, ale nemám mu čo vyčítať. hlavne treba dobre pozrieť rozmery, nech jej sedí a nech neťahá nožičky po zemi.

marikost
16. mar 2017

@doriss_po to áno, ale väčšinou je problém, aby 2-ročné dievčatko "dočiahlo" na zem. Ak viete o konkrétnom, menšom ako yedoo, tak mi dajte typ. Najmenšie yedoo nám je aj tak zatiaľ veľké :-/

marikost
16. mar 2017

@gab_riella viete mi, prosím, premerať v akej výške od zeme sedí dieťa, keď sedadlo je v najnižšej polohe. Ďakujem

eba7
26. júl 2017

@yanni citala som vas prispevok z januara. Moja dcera mala rok, ma asi 76 cm a dostala Puky Wutsch. Chcela by som sa len spytat ci ta vasa nemala problem s narazanim noh do prednych kolies. Neviem totiz ci len musi prist na to ako sa odrazat nohami na sirsie, alebo by to mohlo byt tym ze jej to je este troska velke. One teraz nohami na zem dociahne, ale ked jej ich skusim dat na sirsie tak uz mam pocit ze to nie je tip top. Nemali ste taky problem?

6699333
26. júl 2017

Práve máme doma je od 27cm až po 41 sa dá dať sedana ľahučké ma cez 3 kg a cenovo tiež super

yanni
26. júl 2017

@eba7 Nasa mala tiez presne rok, ked ho dostala a bola aj zhruba taka vysoka. Nemala problem. Ono dieta na to pride casom same ako mu bude lahsie sa odrazat.
Ja skor mam skusenost, ze deti kopu do zadnych koliesok. Ale to si tiez casom vedia korigovat.
Nasa ma terza 2 roky a jeden tyzden a my sme uz presli na dvojkolesove.
Ma 90 cm. Mame to väcsie dvojkolesove Puky a je sice odporucane od 3 rokov ale ona sa "rozbehla" a uz ju clovek neubrzdi. Dolezite su telesne proporsie a chapanie dietata.
Ale neboj, nic ju neuc (to ju aj tak nenaucis), ona na to pride sama.

eba7
26. júl 2017

@yanni dakujem krasne za odpoved 🙂

makovicka53
10. aug 2018

@6699333 Dobry den aky je to prosim vas typ, kolko cca vysiel?