Zienky prosím poraďte detské odrazadlo s ktorým ste/boli ste spokojné. Chcela by som nejaké kúpiť synovi na 1 rok.
Zopa
Puki
Puki jednoznačne.
za nás pri oboch synoch Puki 🙂
to uz taketo specialne? si pamatam, my sme kupovali par rokov dozadu pre neterku len take plastove, taka motorka alebo co to bolo.
vôbec nevŕzgalo - starší ho dostal v 2014, využil ho potom cca v 2017 aj mladší a všetko fičalo, ako má. ale úplne prvé, čo mali, bola plastová motorka - to hrkotalo, ale pre také mini deti to bolo naj. keď sa naučili na tom, Puki bolo fakt ideálna voľba.
Nie, nevrzga a to máme podedene, syn nebol prvé dieťa čo na ňom jazdilo.
To neviem či chybny kus ale moc si nenavyberas. Buď zoberieš umelohmotne a to je totálna hrklavka rovno z obchodu alebo kovové a aj keby vŕzgalo tak len kolieska, ktoré namazes. Ďalšia vec je, že dieťaťu to nevadí, používaniu to nebráni tiež, ja by som z toho vrzgania takú vedú nerobila 🤷 syn mal aj také umelohmotne a keď na ňom behal, nepočula som si vlastného slova a to bolo úplne nové ale väčšina týchto detskych ,,presuvadiel,, sú proste hlučné. Ale zo všetkých čo sme mali puki bolo najlepšie.
@nikpa no presne, umelohmotné nechcem.. radšej sem tam premažem kolieska 😀
Ja som mala pri oboch funny wheel či ako ako, je síce plastové nevrzgalo a má ho druhé dieťa , má 2vysky nastavenia a dá sa urobiť z 3kol. 2kolesove , u nás ho má veľa detí každý si chváli, u nás sa v zime používalo aj v zime a je tiché
@didi2102 Áno ja som pôvodne pozerala práve toto, ale ono je určené od 18m, na začiatok by som chcela od 12m
No záleží aké máš dieťa ,dcéra ho mala od roka ale áno syn bol maličký on trošku neskôr
@didi2102 syn má 10,5m, 73cm a to odrážadlo je od 80cm, tak neviem teda
Funny WHEELS je fajn,nevrzga,ale je už pre vyššie deti. S tým puky no čo ja viem.. my sme kúpili a môj konkrétne na ňom nevedel dobre jazdiť,ma to vzadu dosť naširoko kolesá,zamotavala sa mu tam noha. je to dobre odrážadlo,len upozorňujem,že u nás nesadlo (to už mal radšej lacnú hrkotajucu plastovú motorku z Tesca), teraz ešte ma to funny WHEELS a už postupne prechádza na väčšie klasické odrazadlo. Ak by si niekoho zohnala,kto ma to puky, skúste vyskúšať..všetky inzeráty,ktoré som vtedy pozerala upozorňovali na mierny vrzgot. Aj naše začalo,akoby pod sedačkou vrzgat a pukať,ale nič strašné to nebolo.
Puky vrzga v pripade, ze ma uz odjazdene nieco. Ano treba ho mazat. Ale teda pri rocnom doetati je to bezpredmetne. Poposuva sa par metrov. Puky vsak ma 4 kolesa a dost potom ked uz sa doeta rozbehne tak zavadzaju.
Mne sa pri synovi osvedcilo striedanie odrazadiel. Zacinal Puky v 12m je super na zaciatok lebo je stabilne a dost pomale, v 18m sme kupili funny wheels 3 kolesa to uz jazdil aj rychlo, po par mesiacoch sme mu dali jedno dole a v dvoch rokoch mal uz cykloodrazadlo a teraz v troch uz bicykel bez pomocnych.
Tie prve som vzdy kupila za bazaru pojazdil a predala som s par eurovou stratou, cykloodrazadlo som kupila nove lebo som vedela ze ho na maximum vyuzije.
pre takto male dieta early rider. Ma drevenu konštrukciu, je lahučke
Dobuducna ale určite funny wheels za mna🙂. Je síce až od 18 oficiálne, ale dieťa ti na ňom možno zo začiatku ani nebude chcieť byť. Náš malý ho na začiatku radšej tlačil, prišiel mu na chuť neskôr '🙂
Funny wheels, nemá vodiacu tyč, ale dá sa ťahať. Mali sme aj puki a toto a za mňa je Funny wheels lepšia voľba.
Zabudla som dodať, ideálne aj s vodiacou tyčou, ale nie je to podmienka.