Ahojte, hľadám vhodné odrážadlo pre dcéru (4 roky, cca 105 cm). Chcela by som niečo väčšie, najlepšie 14-palcové kolesá, no všetko, čo pozerám sú s 12". Vie sa už aj bicyklovať bez pomocných, ale rada jazdí aj na odrážadle. Viete mi odporučiť niečo z vlastnej skúsenosti? Bicykel máme Woom, viem, že oni majú aj odrážadlo Woom 1 plus, ale nechceme zase až toľko investovať, keďže stojí cez 300 eur. Pozerala som ešte Puky XL, ak s ním má niekto skúsenosť a môže mi dať info, budem vďačná. Ďakujem za každý komentár
odrazadla su vacsinou vyrabane len pre mensie deti. pre vacsich uz bicykle. moja nevedela dlllho jazdit tak sme zohnali starsi bicykel a odmontovali pedale a sluzil ako odrazadlo myslim ze nie na vsetkych bicykloch sa to da
@kacena4 áno veď to, že sú tie odrážadlá menšie. To Woom 1 plus je super, len je drahé, ale až nezoženieme nič iné, asi pôjdeme do toho. Nechcem to riešiť tak, že odmontovať pedále zo starého bicykla, lebo chcem práveže originál odrážadlo s plochou na vyloženie nôh, lebo naša malá jazdí ako šarkan 😂 a bicyklovať sa vie pekne už bez pomocných
ja by som pre taketo velke dieta uz odrazadlo nevolila...bicykel je lepsou volbou
@domka321 ahoj. Skus pozriet First Bike- je do 5 rokov. Je viac modelov. My sme zohnali malo pouzivane za 45€. Ale dieta ma len 2 r.