Ahojte, chcela by som kúpiť neterke odrazadlo ale akosi sa nevyznám v tých veľkostiach, väčšina odrazadiel je písaná ako veľkosť “12” a že je vhodne pre deti od 2 rokov, výška sedadla aj predku sa dá nastaviť, len sa bojím aby to nebolo malé. Viete mi poradiť? Ďakujem
Nas dostal na 3. narodeniny odrazadlo z decathlonu 2 v 1. Najprv je to odrazadlo a su k nemu pedale, ktore len nakliknes. Ja byt tebou idem uz do niecoho takeho. Bicyklik/odrazadlo je 14".
Veru hľadaj vacsie, a najlepšie ak tam bude na pravej strane už packova brzda, bude mať nácvik na bike
Najprv si zisti vysku sedu malej. Tu je jeden z postupov ako ho zmerat:
https://www.yedoo.eu/cs/clanek/jak-vybrat-odraz...
Podla vysky sedu zistis ci by jej bolo dane odrazadlo uz male alebo vydrzalo len kratko.
@amelie2017 prosím ťa, ktoré to je? AJ my nad ním rozmýšľame, že také s naklikávacími pedálikmi, na 3.narodky pre malého. A si s ním teda spokojná, je aj dostatočne ľahučké? Ďakujem
@dotka04 my mame to cervene, vazi 6,6 kg. To druhe 5,6. My sme spokojny a maly tiez.
@amelie2017 dakujem
* spokojni ♀️
@slavka1957 velmi jednoduche. Opytaj sa rodicov co by sa im pacilo, pridoej ak je to nad tvoj rozpocet