Odrážadlo pre 21-mesačného chlapca

7. máj 2023

Ahojte mamičky. Poraďte mi prosím vhodné odrážadlo pre 21 mes. chlapca s výškou 83cm. Máme funny wheels ale žiaľ nedočiahne celými nožičkami poriadne na zem.
Premýšľala som nad puky wutch ale neviem či to v jeho veku už nieje nezmysel kupovať a či by mu už nezavadzali tie 4 kolesá 😏.
Napadol mi už aj strider bike..len tam by asi zase nedočiahol na zem a zdá sa mi to trochu nebezpečné ešte pre také malé dieťa. Poraďte mi prosím niečo vhodné, mám z toho totálny chaos 🙏.
Ďakujem

andrea_prestastna
7. máj 2023

Moj maly mal od 2r odrazadlo kellys a vydrzalo az do 4,5r, nadstavitelne sedadlo bolo super

anavixy
7. máj 2023

A uz nejake odrazadlo mal? Vie na nom jazdit? Pretoze podla mna to ci mu budu kolieska zavadzat alebo nie nezalezi od veku ale od zdatnosti v jazdeni a vysky, ktoru ma celkom malu. Napr to puky, alebo aj zopa, alebo scoot&ride su pre mensie (vzrastom) deti, take tie skor cykloodrazadla mavaju sedadlo cca 28-29cm od zeme, aspon co som ja zbezne pozerala…

amelie2017
8. máj 2023

Chillafish. Vzadu ma 3 kolieska a jednym klikom z nich spravis jedno, ked podrastie.

autor
8. máj 2023

@anavixy ma smoby , vie sa odrážať aj chápe princíp len na tom ho to moc nebaví. Dokonca aj na funny wheels ide po dome len sa odráža špičkami lebo nedočiahne celou nohou na zem a preto chcem kúpiť iné..aj na von. Nemám pocit že by mal až takú malú výšku na to že ešte len bude mať 21 mes .. 83cm..podľa mňa je priemer 😉🤔. Ďakujem pekne za radu, už som sa rozhodla na teraz ešte kúpiť puky wutch a na 2 narodky dostane strider bike. Možno už bude dočiahnuť a keď nie, tak ho vytiahneme na jar. Aspoň vyskúša a uvidíme. Ďakujem 🤭

anavixy
8. máj 2023

Je to mozne, som to subjektivne odhadovala, moja ma rok a pol a 85cm 😄 tak asi ona je nadpriemer, vlastne hej… ja idem o tyzden ten scoot&ride kupit tak dufam ze jej to pojde 🙈

autor
8. máj 2023

@anavixy nevadí, len som sa nad tým potom normálne aj ja zamyslela 🤣 .. ale chvála Bohu je to ok. Pozerala som ten scoot&ride, prvý krát som o tom počula a aj videla. Vyzerá to perfektne, držím palce aby sa malej páčilo a dlho vám slúžilo 🙏.

autor
8. máj 2023

@anavixy Idete kupovať aj nejakú prilbu? Ja som pozerala ale vôbec neviem akú vybrať z toľkého množstva 🙄.

anavixy
8. máj 2023

Ano, chcem aj prilbu a budem tiez scoot&ride tu co je k odrazadlu. Inak by som tiez nevedela, ktoru vybrat. V mamickovskej skupine pisali ze vyberali v Decathlone, tiez boli rozne znacky spomenute.. Ale myslim si, ze je to v podatate jedno, hlavne je, ze nejaku budu mat 🙂

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beahavala
7. júl 2023
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

náš má od značky rascal kupované cez cyklospeciality, je to ľahké odrážadlo a malý na ňom bez problémov udrží stabilitu

ninah1486
9. júl 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

my sme sa s muzom az tak extra nezamyslali pri kupe odrazadla, kupovali sme ho podla vysky malej