Odrážadlo pre 2,5-ročného syna

12. mar 2024

Potrebujem poradiť nejaké dobre odrážadlo
Syn má dva a pol roka je skôr bojazlivý preto prvé odrážadlo začal používať asi pred mesiacom ale už mu je maličké keďže som ho kupovala dávno
Nechcem nič dvojkolesove keďže ešte len začína a je veľmi opatrný

cookie29
12. mar 2024

vidis a ja by som prave do dvojkolesoveho sla... na odrazadle da nozicky dole a aspon precvici aj rovnovahu.A pokial bude mat vhodnu vysku... ja som to riesila tak, ze sme boli parkrat v Decathlone, kde si dieta popozeralo, poskusalo a zoznamilo sa...

autor
12. mar 2024

@cookie29 skúšali sme keďže kamarátka má ale nebol ochotný ho ani zo zeme dvihnúť aby si na neho sadol 🤨

zorkahorka
12. mar 2024

Plastova motorka z tesca - najlepšie odrazadlo pre zaciatok. Nasi sa na nej nahanaju diteraz a su uz vacsi. Miluju ju

lia2022
12. mar 2024

Určite by som odporúčala funny wheels. Náš malý je rovnako starý ako váš a sú to jeho druhé nohy 🤣. Všade len na motorke. Je skvelá, ľahká, tichá 👍. 3 kolesová, dá sa potom prerobiť na 2. Naša najlepšia kúpa.

lia2022
12. mar 2024

Inak on chodí na motorke už od jeseni, tak som mu teraz kúpila 2kolesové odrážadlo a tiež ho nechce. Bojí sa nakoľko vie, že musí udržať rovnováhu a na motorke ide pritom sebavedomo, z kopca sa spúšťa a tak. Akože nevadí, počká ho. Chcela som tým len povedať , že určite by som nekupovala 2 kolesove pokiaľ nevie ísť poriadne ani na motorke lebo to je sakra rozdiel. Vidím to na našom čo má motorku super zvládnutú.

saska.j
12. mar 2024

Funny wheels za mňa naj odrazadlo.