Potrebujem poradiť nejaké dobre odrážadlo
Syn má dva a pol roka je skôr bojazlivý preto prvé odrážadlo začal používať asi pred mesiacom ale už mu je maličké keďže som ho kupovala dávno
Nechcem nič dvojkolesove keďže ešte len začína a je veľmi opatrný
@cookie29 skúšali sme keďže kamarátka má ale nebol ochotný ho ani zo zeme dvihnúť aby si na neho sadol 🤨
Plastova motorka z tesca - najlepšie odrazadlo pre zaciatok. Nasi sa na nej nahanaju diteraz a su uz vacsi. Miluju ju
Určite by som odporúčala funny wheels. Náš malý je rovnako starý ako váš a sú to jeho druhé nohy 🤣. Všade len na motorke. Je skvelá, ľahká, tichá 👍. 3 kolesová, dá sa potom prerobiť na 2. Naša najlepšia kúpa.
Inak on chodí na motorke už od jeseni, tak som mu teraz kúpila 2kolesové odrážadlo a tiež ho nechce. Bojí sa nakoľko vie, že musí udržať rovnováhu a na motorke ide pritom sebavedomo, z kopca sa spúšťa a tak. Akože nevadí, počká ho. Chcela som tým len povedať , že určite by som nekupovala 2 kolesove pokiaľ nevie ísť poriadne ani na motorke lebo to je sakra rozdiel. Vidím to na našom čo má motorku super zvládnutú.
Funny wheels za mňa naj odrazadlo.
vidis a ja by som prave do dvojkolesoveho sla... na odrazadle da nozicky dole a aspon precvici aj rovnovahu.A pokial bude mat vhodnu vysku... ja som to riesila tak, ze sme boli parkrat v Decathlone, kde si dieta popozeralo, poskusalo a zoznamilo sa...