Chceme kúpiť pre syna nové odrazadlo. V júli mal 2 roky.
Dlho si nevedel zvyknúť na žiadne, až vyskúšal obyčajnu plastovú motorku z dracika, prikladám fotku.
Motorka je už vyhegana a pod stromček by sme mu radi darovali nové.
Prosim, poradte niečo podobné, stabilné, no pre väčšie deticky.
aj za mna bicyklove odrazadlo..teraz dostane pod stromcek a ked uz nebude snech moze frcat
@novana zbytocne to nieje bude mat istototu, zvykne na vahu bicykla a nauci sa drzat rovnovahu. Mne sa mala po kovovom odrazadle naucila ako 4,5 rocna bicyklovat za 10 minut
@novana no napr moja mala mala z biku strach a s pomocnymi kolieckami jej isli pedale strasne tazko, nevedela to ako trojrocna... Tak sme kupili odrazadlo s kolesami 12 a bicyklovat sa uz bez pomocnych na ucila za 10 min na biku s kolesami 16 ako 4,5 rocna... To odrazadlo milovala, este aj do skolky pre nu som s nim musela prist😁😂 kdekolvek sme sli s odrazadlom sme tam boli ovela rychlejsie... 😁😂
@novana teraz ma 8 bike s kokesami 20 a miluje bicyklovanie... Na biku aj na koniec sveta v poho da 15-20 km len ju a,aj mna rita boli 😁😂
@novana aj mna tak otec ucil a trvalo to niekolko dni. Dokonca si na moj bike privaril drzadlo, aby sa ku mne nemusel tolko zohybat 😁😂
Uz by som sla do kovoveho cyklo odrazadla