Odrážadlo pre 16 mesačné dieťa

simona92101
8. aug 2020

Ahojte,dcerka ma 16 mesiacov,uz cca 2-3 mesiace beha ako sarkan na odrazadle Zopa easy way (4 kolesove),bohuzial uz je vidiet ze jej je male,dcerka je vysoka na svoj vek.skusala uz aj 2 kolesove odrazadla (motorky),rovnovahu vie udrzat. Viete odporucit odrazadlo/bicykel pre take male dieta,aby nebolo tazke?plastove nechceme.zaujali ma take bicyklo-odrazadla,s kovovym alebo drevennym ramom a s nafuk.kolesami,len neviem aka znacka je vhodna.dakujem za radu

6mia6
8. aug 2020

My máme puky lr M

lenuliatko84
8. aug 2020

My sme mali to cervene auticko mercedes.maleho drzal dlho.pod sedackou ma aj odkladaci priestor.teraz ma 5, objavil ho v pivnici a beha s nim po byte😀.za mna najlepsie odrazadlo a neskor mal to drevene 2 kolesove,aj to mozem len odporucit

simona92101
autor
8. aug 2020

@6mia6 vyzera super,ake stare dietatko mate?rozmyslam ci nebude lepsie ist odskusat na predajnu aby sa posadila na to a vyskusala ci jej sedi...takto sme aj tu Zopu kupovali,vsade tvrdili ze je az od 18 mesiacov a malá ju zmákla v 13tich,je super stabilne na ucenie..preto ked citam recenzie kde pisu odkedy je vhodne odrazadlo tak tak som na pochybach.

simona92101
autor
8. aug 2020

@lenuliatko84 praveze nic take nechcem,dcerka na odrazadle je zvyknuta prejst po vonku dost dlhu vzdialenost,ideme na tom do obchodu,na ihrisko,kocik uz nevyuzivame,super sa na tom unavi.hladam uz taky dopravny prostriedok pre nu,nie hracku aby sa motala po dome.je dost akcna,popredu.😉

6mia6
8. aug 2020

Ja už mám veľké deti ale všetci na ňom jazdili od 1,5 roka ale boli normálnej výšky.

pribinak
8. aug 2020

First bike, je uolne ľahučké sedačka sa dá nastaviť a dá sa kúpiť aj adaptér, ktiry ju stiahne úplne dole. Syn na nom lietal ako drak.

ckatka
8. aug 2020

Odporúčam First Bike.
Skvelý materiál, neznicis to a ešte potom dobre predas.
Malý na tom fičí asi od roka a pol (ma to znizovacie adaptéry keď nedociahne na zem), a teraz ma 3,5 a furt na tom lieta ako šarkan, len sme zdvihli sedačku.

simona92101
autor
8. aug 2020

Super dakujem pekne za odporucania

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz