Ahojte, hľadáme pre syna vhodné odrážadlo. Je väčší (12,5kg oblečenie nosí 92), mame doma Zopa to ho nezaujalo vôbec, nebavia ho ani “obyč” plastové motorky. Viete mi poradiť čo bavilo vaše deti v tomto veku? Ďakujem 🙂
Máme Funny wheels a super! Dá sa výškovo nastaviť do 2 polôh a takisto buď využiť ako trojkolesové odrážadlo, alebo dvojkolesové 👍🏼
@lucijalucy FW pri vyske 92 je uz male.
@nwnw zvláštne.. syn je vyšší než 92 a ešte to má len na nižšom stupni a nie je malé 🤔
@nwnw takisto viem o niekoľkých deťoch cca 3 ročných, ktoré ho stále využívajú. Treba vyskúšať a správne nastaviť 😉
@lucijalucy podla ortopedov by uhol kolien na odrazadle nemal byt ostry. Z toho som vychadzala. Takze FW sme vyuzivali 3kolesa od 15-18m a 2 kolesa od 18m do 22m pri prvom dietati a do 23m pri druhom dietati. Potom klasicke odrazadlo.
Tak mi to pride zbytocne to kupovat pre 1,5r dieta. V tom veku zvladnu 2 kolesove odrazadlo akekolvek podla vysky (Puky, Decathlon,..)
@lucijalucy a tiez poznam kadejake deti aj 6rocne na odrazadlach 🤦.
ešte by som mu dala plastovu motorku a počkala až bude staršie, potom by som mu dala nejake bicyklikove odražadlo
early rider je velmi dobry pre male detičky
@hsara99 cyklo odrazadlo uz pri tej vyske. Kludne aj z Decathlonu