Odrážadlo Mlilly Mally Young - skúsenosti

erika1811
24. máj 2016

Mate niekto skusenosti s tymto odrazadlom?
Premyslam o kupe pre 2 rocne dievcatka.Paci sa mi ze je dlho vyuzitelne no bojim sa ci nebude velmi vysoko ta sedanka.
Dakujem za kazdu radu 🙂

sannussi
27. sep 2016

@erika1811 Ahoj, mozem sa spytat - kupili ste nakoniec toto odrazadlo? My nad nim uvazujeme (rozhodujeme sa medzi viacerymi odrazadlami), no nikde som na toto nenasla recenzie, tak by mi nejake padli vhod. Dakujem! 🙂

erika1811
autor
27. sep 2016

Ahoj😊 nie nekupili aj ked je podla mna krasne ale pre nas bohuzial velmi vysoko sedanka..ale nakoniec sme dostali odrazadla puky a aj tie su im akurat takze treba pozerat hlavne na dlzku od zadocku dolu.a na hmostnost odrazadla aby nebolo velmi tazke..nase ma tusim okolo 3 kg.ale mozem povedat ze ich nejako nenadchli..prejdu kusok a povedia mi ze uz nechcu ale kazde dieta je ine..

erika1811
autor
27. sep 2016

http://www.cyklohracky-puky.sk/odrazadla/odraza...

Tieto mame my😊 mozes si porovnat s tym milly mally

sannussi
27. sep 2016

@erika1811 Dakujem velmi pekne za rychlu odpoved! ☺ Vy ste ho teda aj skusali, ked pises, ze je vysoko sedacka? Ci len podla parametrov?

erika1811
autor
27. sep 2016

Len podla parametrov ked som odmerala kolko cm maju medzi nozkami tak som hned vedela ze to je velmi vysoko pre ne.tak som si povedala ze sa kupi az na dalsi rok ale dostali tie puky potom a tie by mali vydrzat aj do 4-5 rokov.potom uz by som chcela bicykel pre ne 🙂