Máte niekto toto odrážadlo? Aké máte skúsenosti? Je vhodné aj pre 2 ročné dieťa? Ďakujem. https://www.modrykonik.sk/shopy/detske-choditka...
@xypsylonka Dobry den, kupili ste nakoniec to odrazadlo? Tiez rozmyslam nad jeho kupou...Dakujem
Áno, kúpili, nemá chybu 🙂teda len jednu a tou je, že malá sa na ňom nechce učiť ☹
@xypsylonka mame ho doma a je super. Starsi syn na nom jazdi ako drak a uz po nom poskuluje aj mladsi.
Ahojte, aj my sa chceme pochvalit s kladnou reakciou, kupili sme toto odrazadlo, maly ma len dva rocky a vysku 92cm, hned ako sme ho poskladali maly sadol a nepustil... 😉 . Frcime na nom ako draci 😀 😀 😀 Tak len mozme vrelo odporucat. A ozaj mame bez brzdy.
@miloticka prosim ťa, od akej výšky sa dá použiť?malý ma cca 90 cm, tak neviem či nebude moc veľké
Ahoj, moj ma teraz ako som pisala 92cm a ma ho akurat, tie dva cm si myslim, ze uplne v pohode. Velke urcite nie. Paaa
Ahojte 🙂 ake pneumatiky ma prosim vas toto odrazadlo?nafukovacie alebo penove? dakujem za odpoved
A s vyskou 84-85 cm myslite ze by bolo dobre? A ty co uz ho maju dlhsie, stale je ok, nie je to nejaky smejd co sauz rozpadava, vrzga...? Vdaka za odpovede 🙂
Aj mňa by zaujímali tie pneumatiky.
ja si myslim ze lepsie je odrazadlo s brzdou.aj ja rozmyslam nadodrazadlom ale s brzdou.