Ahojte,nasej dcere sa chytame kupit odrazadlo,dlho som presvedcena o First biku,ale na nete som nasla toto http://www.worker.sk/2606/odrazadlo-jd-bug ,dalsie,tak by som sa nan chcela spytat,ci ho neviete porovnat s first bikom,ci s nim mate skusenost,vase hodnotenia a podobne,pripadne ktore by ste mi skor odporucili...
@koniarova tu v hC som bola mrknut na odrazadla,first bike ma aj v aladinnovi,tie z bicykloveho obchodu ,su fajn,ale su na nasu malu velmi tazke vysoke,aj ked maju dobru cenu,mne to skor uz pripada ako bicyklik,a ten mame...ona ma len 87cm,...preto hladam nieco co najmensie a najlahsie
ja som tiez pozerala aj to co si dala link..a aj ine..nakoniec zvitazil first bike..jednak preto, ze mi pisali baby, ktore ho tiez detom kupili a potom preto, ze som si poriadne prestudovala ich stranku, pozrela videa a hlavne ten zatazovy testa to rozhodlo..nelutujem, Maťko sadol, hned sa naucil..je lahucky, sikovny..pre mna to bola dobra investicia
@exupery Tak to je pre nu Strider ako stvoreny-ma sedanku už od cca 24 cm od zeme-moj nan sadol už ako 15m. 🙂
A je uplne lahucky-ma len 3 kila -aj ked ma pevny kovovy ram.
Maly s nim vysiel na obrubnik už v 18m a aj do kopca aj strmeho vyslape bez problemov-tak je lahucke.
Da sa neskor dokupit aj nozna brzda-je lepsia ako rucna-lahsie sa dietatu ovlada .
Baby a nemate skusenost s Puky learner bike? Ja chcem tiez nieco malicke a lahke pre 2-rocnu dceru, no je dost vysoka, ma okolo 90 cm. Ale zatial by toto bolo pre nu akurat. Ten Strider vyzera dobre, ale je drahsi ako Puky
@exupery http://www.superodrazadlo.sk/video/ tu su videjka.
Moj by s nim aj spal. bola to nasa najlepsia inesticia do "hracky "pre maleho
@exupery jd bug ma sedanku az od 38cm !!! to veru neviem ci je realne aby tvoja mala pri 87cm mala take dlhe nohy. aku ma vysku rozkroku podla toho treba hladat. first bike s adapterom, najmensie puky ci strider
@sammy s puky budes urcite spokojna a podla vysky rozkroku urcis aj velkost. uz by jej mohlo byt dobre aj to stredne. su to nemci a su kvalitne
Baby v Lidli budu mat odrazadlo s parametrami podobnymi ako First bike s PU kolieskami aj z rovnakeho materialu - sklolaminatova konstrukcia kuknite na www.lidl.sk aktualny letak teraz od stvrtka - mali ich pred Vianocami a toto je dopredaj. Tiez zvazujeme kupu JD Bug ale pojdeme vo stvtok kuknut ten lidlovy first bike - vyzera dobre a davaju na neho zaruku az 5 rokov a ma dokonca vyssiu nosnost ako First bike s PU kolieskami. Dufam, ze ho budu tam mat zmontovany a bude ho moct mala vyskusat🙂
@exupery len ti ju bude pouzivat tak v 4 rokoch skor nie. tiez mame puky s brzdou ze vsak dieta na nu dorastie. lenze skor z odrazadla vyrastol ab ju mohol pouzivat. raz mu ju muz ukazal a potom brzdil tam kde nemal lebo vsak sranda. vacsina deti v tom veku zacina pouzivat bicykel a ten brzdu ma. Ako kup podla vlastneho uvazenia ja hovorim len z vlastnej skusenosti a nacitanych a napozeranych info od inych.
@exupery vyskuate uvidie. ano je to individualne s tou brzdou ale vacsina hovori ze nie. ak najdes nieco co vam cenovo vyhovuje aj vyskovo tak potom sa da pozerat po tych detailoch ako brzda. urcite sa bez nej prezit da. tak vyberte spravne aby sa malej pacilo a vela najazdenych kilometrov prajeme
My máme odrázadlo JD Bug Billy ,je to lahucké-je tam kopa plastu,rucnú brzdu má,ale sedatko je dost vysoko,najnizsia poloha je 38 cm ,syn má 2,5 roka a 96 cm ale este musí trosku dorást.Hodnotím toto odrázadlo takto: dizajn moze byt,je lahucké-to sú plusy,inak pomer cena a kvalita -mínus.Takze záver: uz by som to nekúpila. 🤐
@exupery Vyzerá super. Ak ti ale môžem poradiť, aj ja som najskôr skúšala z netu. Potom ma však manžel odhovoril, že ho treba skúsiť s malým a malo by sa dať aj reklamovať. Tieto vecičky sa vedia dosť často kaziť. Mám to odskúšané, raz brzda, potom rukoväte a podobné somariny. Tak si neviem predstaviť, reklamovať na diaľku. Nakoniec som sa dal prehovoriť a kúpili sme v bicyklovom obchode v HC. Určite vieš v ktorom, je tam len jeden. Som veľmi spokojná. Odrážadlo kvalitné, cena tiež v porovnaní s inými super /tuším nejakých 45 eur/, personál odborníci, vedeli poradiť. Máš to blízko, takže aj servis a reklamácie v pohode. Samozrejme, nechcem odhovárať, ale ak budeš mať cestu okolo predajne, mrkni. Odrážadlo je naozaj kvalitné. 😉 😉