Odrážadlo Hudora Cruiser. Kde ho majú v Bratislave?

winona24
20. aug 2010

Máte niekto toto odrážadlo???
http://www.bombahracky.sk/hudora/18-hudora-odra...
chceli by sme ho malej kúpiť.Ale potrebovala by som si ho pozrieť na živo.Takže moja otázka je,či neviete náhodou o nejakom kamennom obchode v BA a blízkom okolí,kde ho majú. 😉 Ďakujem

denisa7
1. dec 2010

ahoj akutar som si volala do bomba hračiek a do konca roka nebudu mat ziadne odrazadla ja mam na predaj uplne nove kupili sme ho z inter. predajne ale neodhadli sme velkost je krasne ruzovo biele zn. spartan byvam v Trnave tak by nebol problem sa niekde stretnut nan je na nič a je to škoda lebo patri medzi najkrajšie odrazadla ale myslim že to to asi už nebude aktualne ako tak pozeram na datum ale za pokus to stoji

tweetinkapp
13. dec 2010

podarilo sa ti zistit? 🙂 my tiez uvazujeme o takomto type odrazadla, ale malokde som ich videla 😝

anjelicek26
13. dec 2010

My sme mali pri Saske obe velkosti, aj 10-ku od asi 1,5 roka a aj 12,5-ku od 3 rokov... obidve kettler. Su super 🙂 Jazdila na nich ako drak a predsalen nebola az taka rychla, ako je teraz na bicykli, takze sme mohli super chodit na dlhe prechadzky. V 4 rokoch na narodky dostala bicykel, sadla a isla. Ziadne ucenie, padanie, dokonale zvladala rovnovahu, pridavne kolecka sme ani nenamontovali.

Neni nic lepsieho pre tak male dieta, ako ho dostat do pohybu.