http://www.babytrend.sk/fisherprice-choditko-od...
Máte ho doma?........ak hej mohli by ste my prosííím dať vedieť,ako ste s ním spokojné??.....lebo sme ho dnes dostali a hneď aj vykúšali,ale zdá sa my nejako malé nato že je pre 9 až 36 mesačné bábo...za každú odpveď ďakujem 😕 🙂
Práveže ešte nebeháme,lebo malý bol trocha lenivý vo všetkom..len pred mesiacom my začal loziť,maly sme už chodiť aj na rehabilitácie kvôli tomu že ešte nelozil...u neurol.sme boli v piatok a na rehab.sme mali ísť hneď v pondelok...ale cez výkend začal loziť 🙂 asi sa zlakol 😀 ..ale boli sme tam asi cca 5 krát a dobehol zameškané 😀 ...takže odrážadlo bude dúfam super pomôcka pri prvých krôčkoch.to je ako v poho...ale môj malý od poslednéj poradne meral 76cm a to bolo v januáry,tak je dosť dlhý...a ja neviem nám to odrážadlo pipadá akoby mu bolo malé...lebo sme ho naň posadili,skúšal sa odraziť,ale moc mu to nešlo,lebo hneď mal predné koliesko pri nôžke a keď sa snaží pohnúť tak sa musí nadvihnúť skoro až postaviť 😒 ...proste zdá sa my že mu je malé a široké 😖 ...neviem si na ňom predstaviť 24mes. bábo a nieto ešte 36mesač. 😖 😅
my sme ho mali a bolo uzasne dokonca ako 15 mesacna sa na nom uz len vozila, cize nam vyhovovalo 😉
a teraz ho už nevyužívate?
my uz nie je jej male, teraz ma uz motorku 😉
my mame to nad nim... ale toto sa mi paci viac, ale nasli sme ho az tesne po vianociach. Malemu tiez chvilku trvalo, kym prisiel na to ako sa opierat a nepadat. Na moj vkus to ide prilis lahko potlacit, ale predna strana ho vedela velmi zabavit. To ze sa moze na levovi aj vozit je super, tak si predstavujem idealnu hracku a aspon ju dlhsie vyuzijete 😉
danu však to.. že podla mňa dieťa z toho rýchlo vyrastie...však to čo tam píšu to malo byť pre dieťa do 36mes. ...a tvoja malá má 20mesiacov a už vám je malé 😖 ..no tak to nám bude asi nanič keď už môj malý má 13mes.. a je dlhý ako týždeň pred výplatou na svoj vek 😀 😖 ...ma to rozčuluje,však neni to lacná záležitosť aj keď to malý dostal,že to ani poriadne nevyužije ☹ ........už rozmýšlam aj nad tým že to asi skúsim predať 😕
martina ak je mu to male tak to predaj lebo ho to bavit nebude kedze je vysoky zle sa mu bude odrazat ked bude sediet a skus kupit motorku tie klasicke detske co predavaju
asi ho skúsim,len či my ho niekdo kúpi za tú cenu...ovšem dám ho o niečo lacnejšie ale nie o moc,lebo predsa je nové...no uvidím....................ozaj písala som do jednej predajni kde ho predavajú a odpísali my,že ten 36mesačný horný limit je už pre chodenie kedy dieťatko stoji na vlastných nohách a chodítko si postrkuje 😒
my máme toto isté ale malá pri ňom ešte nechodí, len ju tam vozime, vy už pri ňom iste beháte