Ahojte, syn bude mat pre narodeniny, zvazujeme kupu odrazadla a nevieme sa rozhodnut medzi tymito 3:
chillafish bunzi:http://www.worker.sk/5752/detska-trojkolka-odrazadlo-2...
Pukylino: http://kmart.sk/odrazadla/6262-puky-pukylino-ki...
Ybike Pewi: http://www.market24.sk/odrazadla/ybike-pewi/
Ak mate skusenosti, budem vam, vdacna ak sa o ne podelite a pomozete nam sa dobre rozhodnut.
@jonatanka85 súhlas s @alena16 to prvé vyzerá ako plastová motorka, tie sa dajú aj lacnejšie kúpiť. to tretie je len dovnútra, ale aj tam by sa s tým možno viac vyhral, než vonku (moja mala Scuttle bug vnútri a vužívala to od roka a pár mesiacov) vonku má puky wutsch, ale vonku sa jej nechcelo tak v útlom veku odrážať, tak až teraz ju to chytilo). čo sa kvality týka, hlasujem jednoznačne za puky. Puky sú tak kvalitné, že ak aj kúpiš z druhej ruky, bude vyzerať ako nové (ako to naše, vôbec nie je poškrkané ani nič a to už máme tuto z bazáru)
ak puky tak pozri skor wutsch. vacsine rocnych deti je dobre.
A myslite, ze zvladne maly Puky alebo ten Ybike aj ked este nechodi? uvazujem, ze kedze ide zima, ci nebude vhodnejsi na doma ten Ybike zatial a ked sa nauci odrazat kupit na jar uz hned puky wutsch a nie pukylino. Dokedy asi dietatu vydrzi to pukylino,mate predstavu?
@elienka a ako ste boli spokojni so scuttle bug?
@jonatanka85 my sme aj pukyho pouzivali iba doma. ma to gumenne kolieska takze nehrkoce. Je to velmi individualne. niektore deti sa vozia a este nechodia ine to nezaujme ani ked uz davno chodia. Starsíeho zacali zaujimat odrazadla az ked v 2.rokoch dostal dvojkolesove puky odrazadlo. mladsi sa vozil od 10.mesiacov.
@jonatanka85 so scutle bug som bola veľmi spokojná, teda stále som, ale má to maličké kolieska cca veľkosť ako na inline korčuliach aj rovnaký materiál. takže na von absolútne nevhodné. bolo to prvé odrážadlo, ktoré vôbec chcela jazdiť. dodnes sa na ňom povozí. inak veľmi nečakajte, že rovno od roka sa bude voziť na odrážadle - musí na to dozrieť, ten scuttle bug dostala k 1. narodeninám a najpr sa naň len 3 mesiace pozerala a potom až skúšala. je to veľmi individuálne
Chillafish bunzi
Ahoj dievčatá, prosím Vás máte niekto odrážadlo Chillafish Bunzi. Nenašla som o ňom nikde recenziu. Vyzerá kvalitne, aj o kolieskach píšu, že sú protišmykové, ale či hrkocú už nie. Ešte ma zaujíma aj stabilita.
Vďaka za príspevok
Monika
@bleach 😀 ja som ho pred chvilou objednala..dame ho malej pod stromcek, bude mat rok a pol akurat na jar vytiahne von...dovtedy ju zacvicim..mne sa velmi pozdava, lebo je lahsie ako to puky co tu spominaju a vies to hned premontovat z trojkolky na odrazadlo, tak to urcite vyuzije do 3 rokov 🙂 a aj sa mi velmi paci...rozmyslala som rozmyslala a nakoniec 😀 ako spravna zenska som ho objednala..maju ho teraz v akcii v insportline
@reni1512 wow, ty si zena činu 🙂 tak mi potom daj vediet ake je a mne sa paci, ze ho nema kazdy druhy ako napr. to cervene od chicca.. ja rozmyslam, ze mu kupime uz na vianoce uz bicykel s pomocnymi kolieskami, ked ho vytiahne na jar bude mat uz dva roky a tristvrte, to by uz mohol vediet, ci nie? nevies kedy sa deti ucia bicyklovat??? kazdopadne ti gratulujem k tvojej rozhodnosti a hlavne mas uz o darcek postarane 🙂
@bleach 😀 no nepamatam sa kedy som sa zacala ja bicyklovat lebo ja som sa vsetkeho brutalne bala..ale neuvazujes zle.. mozno ak by mal odrazadlo uz teraz este by si ho august, sept, okt. mozno vyuzila, lebo zima pride zase mozno neskor a cez pekne pocasie sa da vysantit.. zalezi od toho aj aky je sikovny do takych veci, ked vidis ze sa neboji tak skuste popozerat radsej bicykel, poradia ti v predajni ze co ako..A vdaka 🙂 ked dorazi hodim si fotku na MK
Môjmu malému sme kúpili na 1.narodeniny Puky wutsch. Môžem len odporúčať má gumené kolieska takže nehrkoce a ide ticho aj po byte.Do Pukilina som sa bála ísť, že mu to bude skoro malé, ale je pravda že malý už chodil.
Ja ak by som mala vyberat tak nekupim ani jedno, su dost drahe a vydrzia vam max do 2 rokov. Na prve narodeniny vam uplne staci plastova motorka po byte, maly sa nauci ako sa odrazat, v roku a pol mu mozes kupit Strider, riadne odrazadlo, je lahke a polohovatelny je aj volant a aj sedadlo a mas istotu ze ho vyuzijete aspon do 3 rokov. Ak ti maly este nechodi nebude sa zaujimat ani o odrazadlo. Ale to je len moj nazor 😀
Ja planujem nasmu krpcovi na vianoce tiez kupit Chillafish bunzi, bude mat rok a pol. Nechala som ho vyskusat u susedy a bol cely vysmiaty. Este trocha podrastie donho a bude akurat. Inak co som ho mala moznost vidiet, vobec to nie je plastova hrkalka. Sice lahke, ale pomerne pevne a vyzera kvalitne. Super je, ze sa da prerobit z trojkolky na odrazadlo a nesmyka sa na nom.
@reni1512 to vazne? Nizke? Co som pozerala na porovnanie s puky wutsch, tak puky ma vysku 24,5 a bunzi ma mat v tej najvyssej polohe 25....a na pukyho (co som citala komenty) vyuzivali niektori aj tusim do 2 rokov. A ked vidim tie decka na tych plastovych motorkach, tak to mi tiez nepride nejak vyssie. No dnes by sme ho chceli ist pozriet nazivo, tak som sama zvedava 🙂 kolko meria vasa dcerka? Dakujem
no boli sme sa nan dnes pozriet a dobre sme urobili. Naozaj je to dost nizke, ta vyssia poloha sa dala dat iba pri tej dvojkolesovej verzii :( skoda, velmi sa mi pacilo ... Takze ja to vidim na puky 🙂
Chillafish buzzy, tie co ho mate, mozete mi dat recenzie?
Mám majovcatko, chcem darcek k prvým narodeninám. Dakujem za každú reakciu 🙂
@jonatanka85 To tretie som už aj ja pozerala, vyzerá zaujímavo, dá sa s ním všetkými smermi pohybovať, ale tie malé kolieska budú praktické asi iba v byte. To druhé, PUKY, sme mali pri synovi, skvelé odrážadlo, išiel rýchlo, žiaden problém. Vydrží vám asi tak rok, kedže sa sedadlo nedá polohovať vyššie a nižšie.A za rok už môžete kúpiť dvojkolesové odrážadlo. To tretie je plastové, to bude vonku taká hrkálka, čiže to už radšej kovového Pukyho.