Mamicky poradte ktore mate odrazadla rozmyslame nad kupou na vianoce pre dcerku ale nevieme sa rozhodnut ci len obycajne odrazadlo alebo to 3v1 co ma aj to zabradlie aby nespadla a aj tu rucku na tlacenie ...mate s tym niektora skusenosti ??? vie rocne dieta aj samo sediet na odrazadle ??? ci je potrebne aj to zabradlie https://www.google.sk/search?q=odrazadlo+3v1&so...
pozri si v googli a vo fore na MK PUKY WUTSCH - je to uplne nieco ine, ako si dala link, ale podla mna lepsie🙂
ako ja mam uz vybrate to princess ale neviem ci si zabradlima bo bez ☹ ze od kedy tak dieta zacne samo sediet na odrazadle
nase uz maju rok a zabradlie sme vobec nevyuzili. Uz sa vozia same 🙂
@diusa8 tak ako radia ivanakir a cicamica 1980
Na tom sirokom sa dietatu aj tak bude zle odrazat, kedze ma nasiroko nozky...my mame to puky wutsch, dostala ho mala na 1.narod.v zime a zacala sama jazdit az zaciat.leta, je super stabilne, a nehrka ako ostat.umele odrazadla.
Ked uz chces na tlacenie nieco, tak potom skor trojkolka s tou ruckou na tlacenie....myslim, ze lepsia volba 😉 🙂
Kedze po vonku bude behat na odrazadle az na jar, to uz bude ovela starsie, odporucam bez.... Dieta sa nauci samo nielen jazdit, ale aj nanho vychadzat, schadzat.... A vyuzijes aj na dalsi rok. Tie 3 v 1 su siroke a nizke, potom im to uz na nich tak nejde dobre, ked su vacsie....- budes musie kupovat dalsie