Ahojte. Odporucte dobre odrazadlo pre dceru (1.5 roka). Hladam nieco ako na foto, ale chcela by som aj nieco s kosikom . Dakujem
Moja dostala na rok ale take 4kolkove a Frci na tom rada
Puky ma aj kosik ako extra doplnok.
Ale teda poziadavka na kosik na odrazadle pri 1.5 rocnom dietati je velmi banalna. Podstatne skor je aby dieta dociahlo, aby odrazadlo bolo stabilne, tiche kolieska a kosik je teda velmi nepodstatna vec. Urcite aj na ali najdes nejaky uni kosik.
Kazdopadne my sme mali ako prve Puky wutsch, ktore je 4 kolesove a velmi stabilne aj ore dieta ktore este poriadne nechodi. Ale zase neni take rychle a kolieska mierne pocut. teraz ma 1.5 rok a vymenili sme za funny wheels ktore je uz viac flexi a rychlejsie a fakt velmi toche. Zaroven sa da nadstavit vyska a plus z 3 kolesoveho urobit 2 kolesove, takze rastie s dietatom.
@hruska91 kosik je nepodstatny.dolezite je,ci uz vie dieta udrzat rovnovahu,zalezi aj na vyske dietata. Dcerka cca od 14mesiacov jazdila na Zopa easyway,4 kolesove odrazadlo,tiche,pohodlne,islo velmi lahko.pisali ze je vhodne az od 18m,ale jej uz v tej dobe bolo nizke kedze je vysoka.kupili sme dvojkolesove Zopa techbike,hlavne sme ho isli odkusat do predajne,ci dociahne,ci niesu riaditka daleko.da sa aj sedadlo aj riaditka nastavit ako treba.dcerka na nom jazdi ako drak.
@engynka co sa tyka Puky wutsch,dcerke vobec nevyhovovalo,pri odrazani si buchala nohy o zadne kolieska,vobec jej tym padom jazda nesla plynule,cize pre vysoke dlhonohe dieta neodporucam.preto je fajn si na predajni vyskusat ako sedi odrazadlo
1,5 rocne dieta sa este nedokaze odrazat. Nas mal v lete 1,5 roka a neslo mu to vobec. Hadam toto leto mu to pojde 🙂
@oli18 preco by sa nedokazalo odrazat?zalezi od sikovnosti dietata
Zažila som 11m dievčatko ešte nechodec ☺️ a na pukylino lietalo ako drak. Moju dcérku tiež baví pukylino mala 14mesiacov keď uz na nom krásne išla aj dlhšiu dobu, je to za mňa naj stabilné. Ak by som mohla poradit hľadajte určite také, ktoré ma vzadu aj v predu 2kolesa kvôli tej už spomínanej stabilite.💪
moja dcerka v jeden a pol roku zacala jazdit na dvojkolesovom Puky lr m, moj syn v tomto veku este ignoroval akekolvek vozidla. Takze je to velmi individualne a ak sa da, vyskusala by som pozicat rozne odrazadla na ihrisku a zistis, ci a co tvoju dcerku bavi.
My sme v 1,5 roku kupovali už odrazatko dvojkolesove FirstBike. So znizovacimi adaptérmi. Jazdil na ňom do 3,5 roka kedy presedlal na regulerny bajk 12" bez pomocných. Košík ma a je výborný.
Určite puky LR M. Všetky tri deti jazdili od 1,5 roka.
My mame nieco podobne a nezaujalo to doteraz. Ma 2 roky... :D