Odporučte odrážadlo pre 1.5-ročné dieťa

hruska91
21. feb 2021

Ahojte. Odporucte dobre odrazadlo pre dceru (1.5 roka). Hladam nieco ako na foto, ale chcela by som aj nieco s kosikom . Dakujem

ivangeline
21. feb 2021

My mame nieco podobne a nezaujalo to doteraz. Ma 2 roky... :D

misana84
21. feb 2021

Moja dostala na rok ale take 4kolkove a Frci na tom rada

patka06
21. feb 2021

kúpila by som takéto, už aj ako prípravu na bicykel a dá sa naň dať aj košík

engynka
21. feb 2021

Puky ma aj kosik ako extra doplnok.
Ale teda poziadavka na kosik na odrazadle pri 1.5 rocnom dietati je velmi banalna. Podstatne skor je aby dieta dociahlo, aby odrazadlo bolo stabilne, tiche kolieska a kosik je teda velmi nepodstatna vec. Urcite aj na ali najdes nejaky uni kosik.
Kazdopadne my sme mali ako prve Puky wutsch, ktore je 4 kolesove a velmi stabilne aj ore dieta ktore este poriadne nechodi. Ale zase neni take rychle a kolieska mierne pocut. teraz ma 1.5 rok a vymenili sme za funny wheels ktore je uz viac flexi a rychlejsie a fakt velmi toche. Zaroven sa da nadstavit vyska a plus z 3 kolesoveho urobit 2 kolesove, takze rastie s dietatom.

simona92101
21. feb 2021

@hruska91 kosik je nepodstatny.dolezite je,ci uz vie dieta udrzat rovnovahu,zalezi aj na vyske dietata. Dcerka cca od 14mesiacov jazdila na Zopa easyway,4 kolesove odrazadlo,tiche,pohodlne,islo velmi lahko.pisali ze je vhodne az od 18m,ale jej uz v tej dobe bolo nizke kedze je vysoka.kupili sme dvojkolesove Zopa techbike,hlavne sme ho isli odkusat do predajne,ci dociahne,ci niesu riaditka daleko.da sa aj sedadlo aj riaditka nastavit ako treba.dcerka na nom jazdi ako drak.

simona92101
21. feb 2021

@engynka co sa tyka Puky wutsch,dcerke vobec nevyhovovalo,pri odrazani si buchala nohy o zadne kolieska,vobec jej tym padom jazda nesla plynule,cize pre vysoke dlhonohe dieta neodporucam.preto je fajn si na predajni vyskusat ako sedi odrazadlo

oli18
21. feb 2021

1,5 rocne dieta sa este nedokaze odrazat. Nas mal v lete 1,5 roka a neslo mu to vobec. Hadam toto leto mu to pojde 🙂

simona92101
21. feb 2021

@oli18 preco by sa nedokazalo odrazat?zalezi od sikovnosti dietata

patka06
21. feb 2021

@oli18 prečo nie, 1,5 ročné už jazdili ako draci

engynka
21. feb 2021

@oli18 ja si tiez myslim ze je to individualne. My mame 12m bratranca, nevie chodit ale vie sa uz odrazat. Nehovorim ze brazdi ulice ale po dobe sa na odrazadle presmatle

simona92101
21. feb 2021

Tu mala dcerka necelych 15 mesiacov,na odrazadle presla v pohode od domu do obchodu 😉

mayast
21. feb 2021

Zažila som 11m dievčatko ešte nechodec ☺️ a na pukylino lietalo ako drak. Moju dcérku tiež baví pukylino mala 14mesiacov keď uz na nom krásne išla aj dlhšiu dobu, je to za mňa naj stabilné. Ak by som mohla poradit hľadajte určite také, ktoré ma vzadu aj v predu 2kolesa kvôli tej už spomínanej stabilite.💪

uhnakova
21. feb 2021

moja dcerka v jeden a pol roku zacala jazdit na dvojkolesovom Puky lr m, moj syn v tomto veku este ignoroval akekolvek vozidla. Takze je to velmi individualne a ak sa da, vyskusala by som pozicat rozne odrazadla na ihrisku a zistis, ci a co tvoju dcerku bavi.

julia204
21. feb 2021

Dcérka dostala toto odrážadlo na Vianoce, ked mala presne 1,5roka a jazdi na ňom ako drak dnu aj vonku...V maji bude mat 2roky a uvazujem nad striderom

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mareri
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ckatka
7. mar 2021

My sme v 1,5 roku kupovali už odrazatko dvojkolesove FirstBike. So znizovacimi adaptérmi. Jazdil na ňom do 3,5 roka kedy presedlal na regulerny bajk 12" bez pomocných. Košík ma a je výborný.

6mia6
7. mar 2021

Určite puky LR M. Všetky tri deti jazdili od 1,5 roka.