Od kedy ste využívali prvé hračky?

ivanat
17. sep 2013

Ahojte, chcem sa opýtať, kedy ste dali detičkám prvé hračky ako kolotoč, hojdacie kresielke, hraciu deku. Alebo aká bola prvá hračka ktorá Vášho drobca zaujala?

hori
17. sep 2013

hojdacie kresielko od narodenia, kolotoc ani hraciu deku sme nemali, hracky-hrkalky zacali vnimat asi od 2 mesiacov...

hajajanka
17. sep 2013

Kolotoc mali nad postielkou od narodenia a hracky mali na hrazdicke na kresielku, takze od zaciatku 🙂

linda20111
17. sep 2013

Hojdacie vibracne kresielko odkedy sme dosli domov z porodnice 🙂 Potom sme mali nad kocikom farebne hrkalky zvieratka, tie asi od 1mesiaca...Len na nich pozeral az neskor zacal do nich buchat, chytat a tahat...

brumka
17. sep 2013

hraciu deku asi od 1 mesiaca, kolotoc nad postielku niekedy po, a hojdacie kresielko este nie pockae asi do 4 mesiaca mozno az na prikrmy do 6m

ichbinich
17. sep 2013

Kolotoc nad postielkou: od narodenia. Nejaku hracku mam zavesenu aj nad prebalovacim pultom, aj na kociari.
Kresielko: viac-menej od narodenia, ked som dceru potrebovala mat na ociach alebo sa osprchovat a pod. Pri synovi sme ho kupili neskor, asi v 2-3 mesiacoch. Ale nemam vibracne, ma zavesene hracky a je polohovacie od lahu az po sed.
Hracia deka s oblukom s hrackami a hrazdicka s hrackami: hrazdicka asi od 2-3 mesiacov, deka trochu neskor. V ramci zmeny programu 😉 Najprv iba sledovali, neskor aktivne do toho buchali.
Teraz ma dcera pol roka a ma rada tu deku, hrazdicku, sediet v kresielku a sledovat a najnovsie sediet a preberat a vyberat hracky, co som jej dala do umelohmotnej dozy. Tam ma rozne hrkalky, malych plysakov, hryzatka, pohariky... Vsetko vhodne pre nu, a ona si vybera. Aj syn to mal velmi rad.

Prva hracka, co zaujala bol asi kolotoc, resp. tie hracky, co mam nad rpebalovacim pultom. Tam ich menim, niekedy ich zvesim a dam na hranie.