Ahojte, chcem sa opýtať, kedy ste dali detičkám prvé hračky ako kolotoč, hojdacie kresielke, hraciu deku. Alebo aká bola prvá hračka ktorá Vášho drobca zaujala?
Kolotoc mali nad postielkou od narodenia a hracky mali na hrazdicke na kresielku, takze od zaciatku 🙂
Hojdacie vibracne kresielko odkedy sme dosli domov z porodnice 🙂 Potom sme mali nad kocikom farebne hrkalky zvieratka, tie asi od 1mesiaca...Len na nich pozeral az neskor zacal do nich buchat, chytat a tahat...
hraciu deku asi od 1 mesiaca, kolotoc nad postielku niekedy po, a hojdacie kresielko este nie pockae asi do 4 mesiaca mozno az na prikrmy do 6m
Kolotoc nad postielkou: od narodenia. Nejaku hracku mam zavesenu aj nad prebalovacim pultom, aj na kociari.
Kresielko: viac-menej od narodenia, ked som dceru potrebovala mat na ociach alebo sa osprchovat a pod. Pri synovi sme ho kupili neskor, asi v 2-3 mesiacoch. Ale nemam vibracne, ma zavesene hracky a je polohovacie od lahu az po sed.
Hracia deka s oblukom s hrackami a hrazdicka s hrackami: hrazdicka asi od 2-3 mesiacov, deka trochu neskor. V ramci zmeny programu 😉 Najprv iba sledovali, neskor aktivne do toho buchali.
Teraz ma dcera pol roka a ma rada tu deku, hrazdicku, sediet v kresielku a sledovat a najnovsie sediet a preberat a vyberat hracky, co som jej dala do umelohmotnej dozy. Tam ma rozne hrkalky, malych plysakov, hryzatka, pohariky... Vsetko vhodne pre nu, a ona si vybera. Aj syn to mal velmi rad.
Prva hracka, co zaujala bol asi kolotoc, resp. tie hracky, co mam nad rpebalovacim pultom. Tam ich menim, niekedy ich zvesim a dam na hranie.
hojdacie kresielko od narodenia, kolotoc ani hraciu deku sme nemali, hracky-hrkalky zacali vnimat asi od 2 mesiacov...