Ahojte, odkedy sa vaše deti hrali s magnetickou stavebnicou? Rozmýšľam kúpiť malému na Vianoce, bude mať takmer 2 roky.
Určite smelo do toho, každý deň staviame domčeky. Moja má teraz 2 ale má ju od roka. Už dávno sa s ňou hráva
@janka_266 Prosí Vás a ktoré máte presne tie stavebnice?Môžem poprosiť link.
Máme 2 r.dvojičky a už im neviem čo by sme mohli kúpiť na Vianoce.
Jeej super ďakujem, lebo už som zúfalá co kúpiť 🤣
Od cca 1,5 roka
@anjelikdianka mame colormag od lerni a aj connetix, veľký rozdiel v nich nevidim, okrem ceny 😃 a dokonca podvozky aút mame z aliexpresu 😃 a ešte dostal aj nejakú ďalšiu značku z ameriky, ta vyzerá najlepšie, ale za mna úplne stačí colormag 😃
Ja mám tiež 2-ročnú dcéru a zvažujem magnetickú stavebnicu. Zatiaľ mám vybratú colormag, akurát neviem či tú klasicku alebo colormag tubes (vraj aj tá sa deťom veľmi páči). Ak má niekto skúsenosť, mohol by prispieť. 🙂
@anjelikdianka je ich vela, my sme mali prvu z Hofer rakuskeho, tam to mali za par eur, mame ju dodnes. Bolo to akoze take auto, ale dalo sa z toho vyskladat vsetko mozne. Len k tomu bol ten set kolies, cize si tam mohla na tom spajat tie tvary a potom s tym behat po koberci. Pre maleho chlapca super
Veľmi dobrá vec. Od 2r
Baby a kt z tych vsetkych dostupnych znaciek odporucate? Pripadne daju sa kombinovat, ci nie?
Máme colormag z lerni, väčšinou je tam zľava 30% tak to veľké balenie je nejakých ja neviem, 70€. Určite to viac kusové treba kúpiť. Ja chcem nabudúce guličkovú dráhu dokúpiť.
@lalala94 tu gulickovu dráhu neodporúčam 2rocnemu, a už vôbec nie ako prvú stavebnicu. Dosť ťažko sa to sklada, keď to má mat nejaký spád, tak takéto mini dieťa väčšinou len sleduje rodiča ako mu to skladá podľa návodu 😃u nás to ešte čaká na slávny okamih, kedy si to bude vedieť aj sám skladať 😃 dieťa to síce chvíľu baví, že jej guličky padajú, ale potom to chce buď prestavať, alebo stratí záujem 😃 na začiatok radšej klasickú verziu, kde si sama postaví/zbura, čo chce bez problémov 😃
2 roky
U nás ide od 2 rokov každý deň. Takze za mna super vyber. 👍🏻tiež zvažujem nejaké ďalšie rozšírenie 😃