Od akého veku sa vašo dieťa hralo s bábikou Chou chou?

bouny
20. jan 2015

dievcata, odkedy si vase male vyhraju s touto babikou (co place, hovori,papa..)? mala ma 1,5 roka a uz si celkom pekne hraje s babikou,mame malu tvrdu, vozi ju v kociku,krmi hojda... a ja uz pokukujem po chouchou. nechcem kupovat vela, staci jedna poriadna babika. aku mate vy zkusenost? oplati sa kupit aj postielku a ine? dakujem🙂

matafen
20. jan 2015

Moja dcera dostala chou chou pod stromcek, ked mala 14 mesiacov a odvtedy sa s nou aj hrala. Odporucam dokupit kocik aj postielku a stastie bude dokonale 🙂 Este v 4 rokoch sa s nou hravala, ale potom ju uz makke babiky nebavili, tak sme kupili Baby born, ktora nevydava zvuky, ale ma vsetky ostatne telesne funkcie - pije, papa, cika, kaka a tecu jej slzy - a s tou sa hra aj teraz v 6 rokoch 🙂 Podla mna je to hracka, do ktorej sa oplati investovat, dieta zaujme na dlhu dobu. A ked uz teraz vidis, ze ju to bavi...

katulienkax
20. jan 2015

Moja ju dostala v 2 rokoch a veru ani raz sa s ňou nehrala možno preto ze v tom čase už podobnych a lacnejších mala viac a stále sa hrala len s tými starsimi

sednaja
20. jan 2015

@bouny
@matafen Máte to, ženy, šťastie...... moja malá má 23 mesiacov a ju nezaujíma žiadna hračka, je maximálne nesústredená...... ešte tak prekladať drobnosti z jednej nádoby do druhej....má aj kočík, bábiku, ale všetko len na chvíľočku...

ivetoy
20. jan 2015

nasa ma skoro tri roky a babiky su odlozene,kedze na ne sadal len prach 😀

matafen
20. jan 2015

@katulienkax Moja ju mala ako prvu velku babiku, neskor dostale aj dalsie podobne, ale tie ju uz tiez tak nebavili ako tato.
@sednaja Tak moja sa tiez nehrala s tou babikou vkuse, striedala tie hracky, ale to je normalne, v tomto veku dieta nevydrzi dlho pri jednej cinnosti. Spominam si, ze ked bola vo veku tvojej malej, tak okrem kocikovania ju bavilo skladat velke penove puzzle na zemi a pozerat Bambulku a Spievankovo - a tancovala a spievala pri tom 🙂
@ivetoy Deti su rozne, dcera ma kamaratky, ktorym tiez doma babiky zapadaju prachom, jedna sa hrava s Gormitmi 🙂

awamys
20. jan 2015

Moja je tiez hlavne babikova, ma Chou chou od 1,5roka a dlho sa s nou hravala. Az kym neprisli na rad barbiny a monsterky 🙂 Ale teraz dostala pod stromcek Baby born, dlho ju chcela. A je to super, lebo to nepisti, ale inak je ako ozajstne babatko - ako pise @matafen 😀 Ale mensiemu dievcatku sa bude skor pacit Chou chou - kvoli tym zvukom a ze je makucka 🙂

dahra
20. jan 2015

@bouny - mala bude mať 20 mesiacov a babiky - ee, miluje plyšáky a zvukove hračky. Poukladá si vedľa seba všetky hrajúce, postupne zapína a tancuje. Pritom drzí pod pazuchou nejakého plyšáka. Momentálne letí biely macko v zelených nohaviciach. Plysákov aj vozí v kocíku aj dáva na nocník. Takze bábika by moju este urcite neoslovila.

awamys
20. jan 2015

@dahra Sranda, moja zasa plysakov nechcela, ked bola mala, az v skolke, ked dostala velkeho plysoveho jednorozca, tak toho si oblubila, vsade ho vlacila so sebou... a ostatnych plysakov som dala do vreca do satnika a ani si nevsimla 🙂

jarhal
21. jan 2015

tak nasa dostala babiku prvu od krsnej na minule vianoce mala 8mesiacov.z lidla za 10 € ...jasne ze sa s nou nehrala vobec..ved chodila ledva po 4...
v lete uz mala rok a pol ..a chytilo je vtedy ako vsetky dievcatka kocikovanie ..nakolko to bola jedina babika aku mala tak sa s nou hrala cely cas vlacila ju vsade uz nema oblecenie je vyprana si 5x
mala ju aj v autosedacke na dovolenku... na jesen som jej kupila tu v bazariku anabel ...ale je tazka ma okolo kila vahu tak sa potesila lebo place pije vodu dudla dudlik.zatvara ocka spinka odfukuje a ani neviem co vsetko robi ale je TAZKA tak sa s nou moc nehra skor navstevy a starsia 16 rocna sa s nou hrala prvy tyzden 😉 vraj po takej vzdy tuzila a nikdy ju nemala ..no nedalo sa jej kupit vtedy za 1500 sk babiku...vtedajsi kmotrovci a babka z dedkom skupi jak drak vlastne nic starsim dvom detom nikdy nekupili....tak si ju uzila teraz
a dnes som nasla chou chou novu babaiku z 38 e na 20 e ..tato ma 700g a vysku 48 cm . dcerka bude mat 2 roky.....mozno zase strelim mimo ale ak sa nebude hrajkat tak ju odlozim pre vnucku 😀

januliku
21. jan 2015

@bouny Naša má 3 a s bábikami sa zatiaľ vôbec nehrá, tiež má radšej plyšákov a s nimi sa v podstate hrá ako s bábikami, teda oblieka, kŕmi, kočíkuje ...

adulla2
21. jan 2015

Mám tri dievčatá majú dokopy asi 4 bábiky, 2 kočíky ale skoro vôbec sa s nimi nehrajú...nejako ich to vôbec nechytilo, u nás idú skôr plyšáky a barbie 🙂