aahojte. chcem obj hrackyshop.sk chcem vediet ci stym mate nejake skusenosti kedze je to firma ktora sidli v madarsku. dakujem
Ahoj, ja som tam objednávala dva krát, tovar o.k., rýchlosť dodania o.k a ceny tiež dobré.Ja som s nimi spokojná 🙂
Práve túto otázku som chcela položiť 🙂 Tiež sa chystám odtiaľ objednať pár hračiek, ale mám obavy o ich spoľahlivosti. Uvedená firma z Maďarska má e-shop na minimálne 4 rôznych webových stránkach.
@martina198
@lienkanelka ahojte, tak objednali ste nakoniec? Aj ja sa chystám, ale rada by som ešte počula nejaké recenzie? Ďakujem 🙂
@anka772 zatiaľ som neobjednávala, ale v najbližších dňoch určite budem. Jedine na tejto stránke som našla jednu hračku, ktorú zháňam pre neterku. Skúsim a dám potom vedieť. 🙂
@anka772
@lienkanelka ahojte, už ste objednávali? Tiež mám vyhliadnutu hračku, neporovnateľne lacnejšiu oproti sk obchodom, no mám obavy kvôli tomu sídlu a sú min. na 2 ďalších stránkach.
@martina198
Ahojte žienky. Cez tento e-shop som ešte nenakupovala, no mám na vás otázočku. Nakupovali ste niekedy na www.mravenisko.sk ?
Je to tiež internetové hračkárstvo. Už som tam nakupovala minulý rok a všetko bolo O.K., preto si neviem vysvetliť situáciu, v ktorej som sa ocitla. Objednala som si tam tovar, hneď po potvrdení objednávky zaplatila prevodom (tak ako minulý rok) a čakám... Už dva týždne. Platba prebehla, no stav objednávky sa nezmenil. nereagujú na maily, nedá sa tm dovolať...Ako riešite takéto situácie ?
@martina198 nakupovala som niekolko krát... naposledy pre dvomi týždnami.. Bola som vždy spokojná, sú veľmi rýchli, tovar som mala doma do 48 hodín a komunikácia cez mail tiež v pohode.
ešte doplním, že naposledy sme tam objednávali hudobné nástroje, saxafon, trubu, gitaru, predtým hračky do piesku..
Ja som tiež objednávala cez nich a bola som veľmi spokojná. Bála som sa, či mi príde t čo som si objednala, ale zbytočne.
Tovar došiel rychlo len nesedí popis bicykla s realitou.......
Ja som objednávala cez hrackyshop.sk a nedoporucujem. Tovar absolutne nekvalitny + poskodeny (zrejme dopravou, bol nespravne zabaleny). Vracat tovar sa neoplati, kedze to posielaju z Madarska a podla ich podmienok ak chce zakaznik tovar vratit, musi ho poslat do Madarska. Postovne by v mojom pripade bolo drahsie ako sumu ktoru by mi vratily za tovar.
@coopis ..ďakujem za info..je novšie, než tie kladné z minulého roku..a nepotešujúce..:/
@janatrn Ahoj, no...napísala som viacero mailov, nielen na mravenisko, ale aj na ich vlastníka, tuším to bola firma Xabax, alebo niečo podobné, majú ju uvedenú v kontaktoch. Dlho nič a tak som napísala už nie tak milý mail, s tým, že ak nedajú veci do poriadku, podám podnet na ŠOI. Stále žiadna reakcia a tak som ten podnet podala, pekne som ho skopírovala a poslala ako prílohu v poslednom maili - aj na Mravenisko, aj na Xabax. A do dvoch týždňov som mala peniažky späť na účte :o)))
ahoj ja som tiez objednavala a som spokojna s tovarom aj dodavkou 🙂
Ono ked objednas musis pozerat aj to co objednavas maju tam novy tovar alebo tovar stiahnuty z obchodov a ten byva vacsinou poskodeny alebo ine...ved kazdy mame niejaku skusenost 🙂
ja vascinou kupujem cez rajhraciek ked uz e-shop. tam mam aspon istotu pri nakupe. inak celkovo zo zahranicia by som sa bala objednavat
Objednávala som už viac krát a vždy som bola spokojná. Nikdy mi neprišlo nič poškodené.Niektoré hračky ( ktoré vydávajú zvuky sú len v maďarčine, tak treba prečítať 🙂 ).
Niektoré hračky čo u nás sa nedali zohnať, tak tam mali a za super cenu 🙂
Ja som v nedelu vecer obj. Hrackyshop.sk vsetko utorok rano prislo megarychle uzabalovane poriadne akurat fa po madarsky hodnotim na 1*
@petrajasik ja sa chstam prave http://www.hrackyshop.sk/frozen-Ľadove-kraľovst... objednat, no dufam ze mi to pride ok ..
Vcera som objednala, dnes prisli a su kraasne..
Objednala všetko prišlo blesku rýchlo a hračky držia od vianoc, spokojnosť 1, len faktura prišla v maďarčine
Tiez som uz objednavala 2 x ,a bola som spokojna.
my sme raz objendali hracky z ciech, samozrejme sme ich museli vratit, lebo nesplnali nase poziadavky no a postovne bolo takmer take ako cena hracky, takze ja uz preferujem iba slovenske eshopy. Mam niekolko oblubenych ako je martinus, mall alebo paradnedarceky a vzdy sa snazim najst to co hladam na tychto obchodoch.
Ja som objednala aj vrátila a aj mi vrátili hneď peniaze