Notebook pre 3-ročné a 5-ročné dieťa

vladik66
26. okt 2023

Ahojte,

deti - 3 a 5r si na Vianoce želajú detský notebook, prosím Vás o radu, ktorý je najvhodnejší? Nech sa z neho niečo aj naučia, nie že ich to prestane po 5 min baviť, že sa s ním nedá nič robiť 🙂 Ďakujeeem

popocathepetl
26. okt 2023

@vladik66 pre tento vek vôbec žiadny

anjelicek26
26. okt 2023

Kupila by som priamo tablet... detske notebooky su strasna kravina 🤐 Presne pre to, co pises, ze chces aby sa na tom aj nieco naucili a nebavilo ich to 5 minut... moji mali amazon fire detsky ako prvy... na rozpravky a zakladne hry (ucenie pismen, cisiel, anglickych slovicok je tam do aleluja), puzzle a take blbosti... a nie, nesedeli na tom 24/7, pouzivali sme hlavne na cestovania do lietadla ci do auta...

https://www.amazon.de/fire-hd-8-kids-pro/dp/B09...

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dorothee
26. okt 2023

tie detske notebooky nestoja za vela,za mna zbytocne vyhodene peniaze

a_alexandra_a
26. okt 2023

3 ročné dieťa si na Vianoce želá notebook? Fíííha...

anjelicek26
26. okt 2023

@a_alexandra_a aj v skolke ich mavaju, taketo...

petko81
26. okt 2023

@a_alexandra_a decky notebook

tamvtme
26. okt 2023

Ja by som tiez radsej volila tablet, nasa ma Prestigio smartkids up, bravame na dlhsie cesty do auta, obcas sa zahra aj doma, ale to ma take obdobia ako pri kazdej hracke -. par dni to ma v ruke denne a potom si mesiac ani nespomenie

jesenzima
26. okt 2023

@vladik66 mňa by zaujímalo, ako si trojročné dieťa vypýta notebook pod strom? Môj má tri roky pomaly a ani nevie, že niečo také existuje, a detto aj pomaly 6 ročná 😃

nikaeli
26. okt 2023

Asi ste to mamičky nepochopili - resp. podľa mňa si deti žiadajú ten hračkársky notebook, kde sa učia tvary, farby, písmená, čísla.. Moje deti sa s tým vyhrali, dcéra mala v tvare zámku a tematicky bol spracovaný s obrázkami disney princess a syn má auto s mickey moussom, no hráva sa aj s tým princeznovským.. v oboch si volia oblasť a úlohu, je ich tam cez 20..

vladik66
autor
26. okt 2023

@nikaeli ďakujem za vysvetlenie ostatným mamičkám, presne takýto som myslela.
@jesenzima
@a_alexandra_a
@chodec15

tanyan
26. okt 2023

@vladik66 Naša malá mala od V-tech Sofia a ešte Barbie, Konrétne takýto: https://www.modrykonik.sk/market/hracky/tdnw6m/...
Potom prešla rovno na klasický tablet. Ale tieto detské sú krásne a tiež fajn na rozvoj jemnej motoriky a logického myslenia, ako aj spoznávanie čísiel a písmen.
Hlavne treba dávať pozor na jazyk, resp. kúpiť s možnosťou voľby jazyka a môžu si rozvíjať aj jazykové zručnosti.

27simona10
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
loliki
3. aug 2024

@vladik66 My sme mali (aj máme) z Dráčika. Už má cca 10 rokov a veru neviem, či sme vôbec menili baterky. Oni vyzerajú možno moc obyčajne, ale pre tie detičky to bohate stačí. Písmenká, čísla, hudba, počítanie, a násobilku a jednoduché matemat. funkcie využijú aj na 1-4. 🙂