Ahojte,
deti - 3 a 5r si na Vianoce želajú detský notebook, prosím Vás o radu, ktorý je najvhodnejší? Nech sa z neho niečo aj naučia, nie že ich to prestane po 5 min baviť, že sa s ním nedá nič robiť 🙂 Ďakujeeem
Kupila by som priamo tablet... detske notebooky su strasna kravina 🤐 Presne pre to, co pises, ze chces aby sa na tom aj nieco naucili a nebavilo ich to 5 minut... moji mali amazon fire detsky ako prvy... na rozpravky a zakladne hry (ucenie pismen, cisiel, anglickych slovicok je tam do aleluja), puzzle a take blbosti... a nie, nesedeli na tom 24/7, pouzivali sme hlavne na cestovania do lietadla ci do auta...
tie detske notebooky nestoja za vela,za mna zbytocne vyhodene peniaze
3 ročné dieťa si na Vianoce želá notebook? Fíííha...
@a_alexandra_a aj v skolke ich mavaju, taketo...
@a_alexandra_a decky notebook
Ja by som tiez radsej volila tablet, nasa ma Prestigio smartkids up, bravame na dlhsie cesty do auta, obcas sa zahra aj doma, ale to ma take obdobia ako pri kazdej hracke -. par dni to ma v ruke denne a potom si mesiac ani nespomenie
Asi ste to mamičky nepochopili - resp. podľa mňa si deti žiadajú ten hračkársky notebook, kde sa učia tvary, farby, písmená, čísla.. Moje deti sa s tým vyhrali, dcéra mala v tvare zámku a tematicky bol spracovaný s obrázkami disney princess a syn má auto s mickey moussom, no hráva sa aj s tým princeznovským.. v oboch si volia oblasť a úlohu, je ich tam cez 20..
@nikaeli ďakujem za vysvetlenie ostatným mamičkám, presne takýto som myslela.
@jesenzima
@a_alexandra_a
@chodec15
@vladik66 Naša malá mala od V-tech Sofia a ešte Barbie, Konrétne takýto: https://www.modrykonik.sk/market/hracky/tdnw6m/...
Potom prešla rovno na klasický tablet. Ale tieto detské sú krásne a tiež fajn na rozvoj jemnej motoriky a logického myslenia, ako aj spoznávanie čísiel a písmen.
Hlavne treba dávať pozor na jazyk, resp. kúpiť s možnosťou voľby jazyka a môžu si rozvíjať aj jazykové zručnosti.
@vladik66 pre tento vek vôbec žiadny