Nešpinivá modelína PlayFoam

monika2_9
3. jún 2015
Používateľ monika2_9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od monika2_9.

Ahojte 🙂 Máte niekto skúsenosti s touto hmotou. Chcela by som ju kúpiť neteri k narodeninám ako darček (má 3 roky). Videla som to zatiaľ len na inernete alebo v reklame. Na živo som si to ešte "neohmatala". Je to naozaj taká čistá hra ?
Vopred ďakujem za reakciu

sissy27
3. jún 2015

@monika2_9 u nás to malo úspech 🙂 na nábytku ani na koberci to stopy nezanecháva, akurát do toho sa niekedy zamotajú vlasy či smietky, tak je lepšie sa s tým hrať na nejakej hladkej ploche, nie na koberci...

monika2_9
autor
3. jún 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od monika2_9.

@sissy27 Ďakujem 🙂 super...potešilo 😉 kupovali ste cez internet či priamo v nejakej kamennej predajni?

sissy27
3. jún 2015

@monika2_9 normálne v dráčiku 🙂 ale mali sme aj nejakú nie originál playfoam a tá dosť smrdela, takže išla do koša...

monika2_9
autor
3. jún 2015

@sissy27 Ouu toho smradu sa práve bojím. Taký ten čínsky zápach moc nemusím. Ja by som jej to chcela objednať odtiaľto: http://playfoam.pexi.cz/playfoam/?section=produkty&page=playfoam-boule-4pack-g Neviete náhodou podľa balenia či je to tá ideálna alebo smradľavá? Podľa balenia by som usúdila že je to tá origoš 😉 ale nevyznám sa 😕

sissy27
3. jún 2015

@monika2_9 tá smradlavá sa nevolala playfoam 🙂 nejak inak, neviem ako, ale vyzerala rovnako, len teda balenie bolo iné 🙂 takže toto nemá prečo nebyť originál 🙂 aj keď už ma asi nič neprekvapí...

monika2_9
autor
3. jún 2015

@sissy27 Ďakujem 🙂

lyzzy
3. jún 2015

@monika2_9.... Áno mala som možnosť.....hrávala som sa s ňou V práci.....je to fajn

greeny
3. jún 2015

my ju mame a teda tie gulicky som potom zbierala vsade, drzi to spolu celkom dobre ale jasne ze obcas sa aj cosi vytrusi a ked sa mi to potom nalepilo na papucu tak som sa lepila po celom byte

katrinka8
3. jún 2015

Naša to dostala na MDD od mojich rodičov, z Dráčika. No, podľa mňa to je také trochu.. čo ja viem, guličky z toho padajú, nie je to úplne čistá hra. A zas až také tvárne sa mi to nezdalo, nalepí sa to aj na ruky, mne to nešlo dať dole riadne... u nás to moc veľký úspech nemalo. Niežeby to bola úplná blbosť, ale ani nejaký veľký úžas.

monika2_9
autor
4. jún 2015

@katrinka8 Ten neporiadok robí aj originl Play Foam alebo ta nie origoš?

ellca123
4. jún 2015

moja dcera si modelinu vyrobila sama a je dokonala
http://najmama.aktuality.sk/clanok/235889/domac...

katrinka8
4. jún 2015

@monika2_9 - no tá naša je originál... Nebolo to nejako masívne, ale dačo z toho opadlo. Navyše, mne sa to lepilo dosť na ruky a nešlo mi to dole (čo sa všetci čudovali, lebo ostatným to dole šlo bez problémov...)

klarika115
5. jún 2015

Ja som ju kúpila dcére u číňana, lebo to veľmi chcela a nemohli sme sa odtiaľ dostat, ale bola to hrôza- guličky sme mali všade, už sa mi o nich aj snívalo.
Preto som jej potom kúpila playfoam a už je to v pohode, síce sa s tým už nehrá lebo ju to prešlo, ale ja nemám guličky všade a som spokojná 😀