Máte? Deti ho využívajú?
Mňa len zaujíma kde všade sa dá s ním voziť? Pretože ja v okolí vôbec nevidím aby sa na tom deti vozili.
Máme. Syn ho dostal k prvým narodeninám, ale veľmi, veľmi dlho sa v ňom nechcel voziť. Neskôr sa rád vozil po dvore s tým, že ja som ho ovládala, máme terénne, takže aj po záhrade. Aj v odstavenom sa vedel veľa hrať. Keď sa už konečne naučil sám šoférovať, tak trafil hlavou tyčku na hojdačke Lebo ešte nevedel rýchlo ubrzdiť a odvtedy nechce šoférovať. Inak sa o neho pekne stará, umýva si ho, nakladá do neho veci. Po ulici sme sa voziť neboli, ale naši známy čo majú autíčko bežne chodili aj von s ním.
Naši chlapci majú autíčka, bývame v dome s veľkou záhradou v lete na nich jazdia denne. Veľmi dobá kúpa.
Mame, dostal na 3 narodeniny, vozi sa na nom len vo vnutrobloku, po "cesticke", nikam inam s tym nechodime, zeby ho to nejako extra bavilo, viac ho to bavilo, ked sme si raz za cas zaplatili niekde ako atrakciu
Zalezi kde byvas ci ho mas kde nabijat kade s nim chces jazdit.co s autom v zime aspon raz za dva tyzdne musis nabihat inak ti odide baterka.vacsinou to bolo tak ze sme na nom niekam prisli a dcera sa nemala s kym hrat lebo kazdy sa natrepal k autu a do neho.. 4-/ deti skakali po nom kmasali s nim.. 400eurove auticko jasne ze som bola za zlu ked som upozornila.po roku som to predala a kupila ponycykel a to bola parada..
Syn má, je dobre, veľké, do 100kg tuším, čiže sa tam zmestia aj dvaja, ale co ja viem... Bavi ho to par minút, neobsedi dlho
Bývame na dedine, mame priestor, napriek tomu mal syn vždy len šľapacie:
1. dieťa potrebuje pohyb
2. slapacie je bezpečnejšie
3. nakoniec sa aj deti vlastniace elektrické autíčka hrali so slapacim, lebo je zábavnejšie - da sa na ňom driftovat atd
vyborna vec, a pre chlapcov ozajstny zazitok...moj mal doma od 2,5r. tam sa v nom hral, prve dni aj jedol v nom, ani spat nechcel ist...a od 4,5r sme ho vytiahli von a jazdil v nom sam bez dialk. ovl., vsetko si ovladal sam...kym sa don zmestil...miloval ho...
ako 3 ročný dostal vnuk terénne elektrické autíčko vozí sa aj po tráve v záhrade aj po asfaltovej ceste a širokých chodníkoch, ešte stále ho má a má teraz 5 a 1/2 roka, deti keď prídu tak sa oň "bijú"
Kravina. Byvame na sidlisku, viem ktore deti auticka maju a na jednej ruke by som spocitala kolkokrat ich vytiahli v lete. Aj to skor bola atrakcia pre ine deti
Mame uz vyse roka, take vacsie, dvojmiestne, dost drahe. Dlho sme nad nim rozmyslali ale nelutujem kupu. Chodime s nim aj napr na ihrisko (20 min cesty) alebo na nakup do potravin ale zvacsa sa vozi na nasej prijazdovej (vacsej, 11 domov), zhrknu sa deti z ulice, vozia sa spolu, robia si preteky a tak. A rovnako casto vytahuje aj bike alebo slapaci traktor, nie je to tak ze by uz len sedel, jedol cipsy a nechal sa vozit.
Našu sa už dva roky vozia.. Ci po dvore alebo po ceste na ihrisko, do obchodu,... Baterku sme kúpili veľkú z auta klasického do toho
@carduelis to je presne ten dôvod prečo sme hio ešte zatiaľ nekúpili. Rovnaké obavy
Bývame v dome, ale aj tak to bola jedna z najväčších zbytočnosti. Teraz ako 3,5 ročný dostal elektrické odrazadlo a to využívame veľa, jazdí cez polia, po ulici či do škôlky... jediná nevýhoda, že sa nedá obmedziť rýchlosť, lieta na tom ako triskac
@really8 možno preto ho už nevyťahujú, nenosia na ihrisko. Pre tie iné deti.
Ale je to asi logické ak dorazí také auto medzi sídliskové deti tak sa tomu asi nedá vyhnúť
Tak potom na co im je?
@saxana000 a na tom ponycykli sa kde vozila?
Ďakujem všetkým, teraz nad ním uvažujem ešte viac.
Priestor máme, bývame v dome.
@really8 no asi sa chcel na ňom voziť on, nie iné deti
No ale tak je logicke ze na ihrisku budu ine deti. Ale tie deti mu to auto neberu, majitel si da dve kolecka, ostane odparkovane a ide sa hrat s ostatnymi detmi ktore auticka nemaju.
Máme tri (syn na dva) dcéra jedno veľmi dobrá kúpa. Ma Mercedes 6x6 a v zime to je super vec ked bol malý dala som ho so toho a namiesto kočíkovania vozila teraz už ide sám. No skôr preferuje traktor elektricky.
@really8 áno ja tomu úplne rozumiem. Preto asi tie autíčka na ihriskách vôbec nevidno.
Najviac doma ale v pohode aj po dedine.len my byvame na kopci a konik nema brzdy spravila som mu snurku a pritahovala ho ked nabral rychlost.. spoj na panelovej ceste nepresla musela som ju šupnut aby sa nevysypala ale asfaltku a chodnik v pohode zvladla.kolieska su ako na inline korculiach dokonca sa daju vymenit teda vsade kde prejdes korculami prejdes aj konikom ziadna baterka ziadna udrzba krasne sa s nim zahrala aj v izbe česala ho krmila.. kupili sme stredneho ked mala 4 roky a teraz ma 8 a v pohode sa na nom odvezie stale.aj kamosky co pridu k nam sa na nom vozia..necham ho pre mladsiu urcite a mozno aj pre vnucata..a musi sa aj trosku namakat ked chce na nom jazdit neni to len stalit pedal ako na auticku..
Ja by som ho kupila decku kludne hlavne takemu cca rocnemu len neviem potom co mu kupim ked bude mat 2 lietadlo? Vozit sa moze hocikde po vonku aj po bytepokial nebyvate v garsónke
Nas 5r syn po nom tuzi uz par rokov, aj by sme mu ho mohli kupit, ale nezda sa nam to vhodne. Byvame v byte, po meste by sposoboval rozruch medzi detmi a bojime sa, ze by uz nechcel chodit/bicyklovat.
Vyriesili sme to tak, ze na Vianoce dostal “permanentku” na detske ihrisko, kde sa to da prenajat na minuty.