Navliekacia hračka pre 9-mesačné dieťa

zofiao
26. nov 2024

Ahojte, chcela by som poprosit o vase skusenosti s tymto typom hracky a hlavne tipy na konkretny vyrobok - nieco vhodne pre dieta, ktore s touto aktivitou len zacina, takze aby sa kruzky velmi lahko nasadzovali, idealne, aby ta palicka tiez bola bezpecna a nehrozilo velke riziko urazu. Mame tuto hracku od zn. Little Dutch, je krasna, ale aj mne sa to miestami tazko navlieka. Mala o to uz javi zaujem, takze by som jej to rada umoznila. Vdaka za tipy 🙂

(Foto zo stranky preskoly.sk)

angeli121212
26. nov 2024

@zofiao ahoj ja odpoviem syn má viac druhov týchto navliekacích vecičiek.. máme aj my presne tú od little dutch takú húsku ta sa mu horšie navliekala.lebo krúžky boli hrubé a otvor menší naučil sa to neskôr.. ďalej sme mali ešte jednu drevenú takú podobnú ako na obrázku značky detoa tú si sice vedel navliekať ale tam sa ten vrch akoby tak zašrobovak aby zvieratko držalo pokope a to malý hned odtrhol tak sme navliekali opačne a potom mal ešte jednu plastovú väčšiu navliekačku z aliexpressu ale obdobné nájdeš v pohode aj u nás a tá sa mu asi najľahšie navliekala a tú vedel navliekať ako prvú.. ďalej bola výhoda, že pri nej sa menej zraní lebo.ja mám kreatívneho a akčného syna a on si z tej stredovej časti vždy spravil kyjak a chodil a trieskal ním 🤦 alebo motyku a pod.. čo ti poviem 😂 ale pri výbere tejto hračky by som hľadala zo začiatku niečo väčšie s vačsou stredovou dierou a v pomere k rozmerom tie kolieska skôr užšie ako tučnejšie

angeli121212
26. nov 2024

@zofiao ja by som kľudne išla do značky napr fisher price alebo aj tých no name značiek s pestrymi farbami a jednoduchým prevedením a ak chceš vyslovene drevo tak radšej ten typ ako na obrázku ale tam je kúsok tá náročnosť vyššia možno to niekto poradí ešte ☺️

kitycat
26. nov 2024

@zofiao my mame toto, ale teda bavit to zacalo az rok a pol/tristvrte
Dobre je, ze tie tycky su na snurke, takze mensie riziko napichnutia

lenkas17
26. nov 2024
andrea_82
26. nov 2024

My mame tuto, znacka Joueco. Ta tyčka je ohybna, takze nehrozi zranenie.

zofiao
autor
26. nov 2024

Dakujem za vase odporucania 🙂