Ahojte. Potrebujem inspiracie . Nasa dcerka bude mat 3roky a neviem co jej mame kupit k narodeninam.
Ide o to,ze ma kopec hraciek,kniziek atd.....Prosim dajte mi nejaku inspiraciu lebo ani nezaspim 😨
Dakujem ❤
@moni244 Torta bude urcite ale vylet asi nie nakolko oslavovat budeme ked sa manzel vrati z prace domov (o 5vecer ) 😕
@viskupovaandrea ved nemusite ist hned ten den, troska fantazie zapojit,ked ste ju uz zahltili hrackami
zobrat do kina? nieco tvorive - vyskrabavacie obrazky, navliekacie koralky... malickost volajaku. korcule, bicykel...
@moni244 Ano ja som to tiez manzelovi navrhla ale nechce to posuvat.
Na vylety chodime kazdy vikend ( more,park,nakupne centra,zoo atd....)tak to by som asi do narodeninovej oslavy nedavala ☹
Ja som skor potrebovala nejake napady na darcek. Mozno skocime do Dracika a nieco tam najdeme. Neviem no....
@viskupovaandrea tak to mas tazke, ked uz v takom veku je dieta zahltene darcekmi, zazitkami, budete to mat kazdym rokom tazsie a tazsie
@jasminet
Dakujem za napady ❤
No korcule este nema 😀 ale bicykel ten uz ano 😅
Do kina by sa dalo ale neobsedi moc na mieste tak asi by z toho nic nemala 🙄
@viskupovaandrea alebo nejaku spolocensku hru - dobble kids, ovocnu zahradu..to by zvladla, klasicky cierny peter, nejake skraslovacie pripravky pre mlade damy - lak na nechty, balzam na pery...
@moni244
Haha tak to ano ale tak vzdy sa najde nieco co este nemaju,chce to len trochu fantazie 👶
@viskupovaandrea tak nech sa paci, mozes rozmyslat
,kuzelne citanie od albi , lego, nejaku hru napriklad DOUBLE( to je kartova hra )je to super,
@jasminet
Vidis to je napad 👍 spolocensku hru -kukem na nete
Dakujem ❤
Dobrý deň, my máme síce syna ale možno pomôžem 🙂
malý bicykel (začal veľmi skoro s odrážadlom takže sme skoro prešli na bicykel), lego (majú rozne dievčenske verzie) , stavebnica seva, v dráčiku majú niečo ako mydláren, videla som že maminky to brali pre dcéry, princeznovský kostým, malý stan do detskej, aj toto vidím v školke že má úspech u dievčat (hadam ma za tieto linky admin nezablokuje)
http://www.dracik.sk/mozaika-7/
celkovo je dosť toho na výber:
http://www.dracik.sk/kreativne-hracky/
(výroba šperkov je napr velmi zaujímava)
toto nemáme ale vraj sa to detom páči
http://bombahracky.sk/23-aquadoodle-kreslenie-v...
toto má tiež u nás velký úspech:
http://hovoriaceknihy.sk/
@moni244 Sak sa snazim,snazim 😂
@1982zuzka
Ahoj dakujem za napady. Pozriem to aquadoodle-kreslenie vodou/
Tu mozaiku by som jej kupila asi neskor pretoze syn je mladsi od dcerky a on vsetko dava do pusinky tak by sa bala ze pri chvilke nepozornosti mi to spapa.
Hovoriace knizky maju asi 3 haha ale v anglictine,mozno jej kuknem daku v slovencine ❤
Dakujem 😘
@1982zuzka cize sa hras ty, aha, tak to potom ano 😀
alebo lego, to maju deti rady, kyticu zo sladkosti. alebo nieco na sposob tej mozaiky, ale co zvladne aj same dieta a nepotrebuje dospelaka https://www.rozumnehracky.sk/index.php/hracky-o... a podobne mozaiky...
nieco na profesie - doktorsky kufrik, predavacka a pdobne...
Tiež mám 3.5 ročnú dcérku, má rada drevevé hlavolamy,3vrstvové puzzle, lego, puzzle knižky , vymaľovávanky. Na najbližší sviatok jej kúpim rozprávkového maca čo rozpráva rozprávky na dobrú noc. Veľa času trávi s pečiatkami, to ju už dlho drží 🙂
@viskupovaandrea Ahoj Andrejka, my sme takto riešili tiež vyber hračiek a chceli sme nieco unikátne a kreatívne.
Zhodou náhod sme narazili na Čačané - majú kreatívne tričká vlastne takú omalovanku na tričku coz je super zábava.
Maju aj web www.cacane.sk snáď pomôže 🙂
velke drevene koralky na navliekanie - super na jemnu motoriku...vyrobi si kopec nahrdelnikov, naramkov 🙂
@sladkedrievko Jeeej to je podarene ❤😍
@lenkaaa22 Dakujem za napad a inspiraciu 😘
@viskupovaandrea pre mna smutne,že nevies co kupit 3rocnemu dietatu.Aha,zabudla som,že už vsetko ma.Tak zoskok padakom,tak ma napadlo
@mihula kopec hračiek a knižiek neznamená, ze ma vsetko ale možno to, ze by chceli nejakú zaujímavú obmenu bežného 🙂
@sladkedrievko ano suhlasim,a ak nema vsetko,viem ako rodic,čo mu chýba.Su deti,ktore ani zdaleka nemaju to,čo iných rodicov trapi,čo svojmu dietatu dat k 3rokom
@viskupovaandrea keby bolo na mne tak jednoznacne tu tortu, ale ved to si aj napisala ze bude mat. A potom cez vikend ked budete vsetci doma by som zorganizovala nejaky ten vylet. Do nejakeho zabavneho parku ju zobrat alebo sa okupat. Myslim ze s takychto darcekov maju deti najvacsiu radost🙂
dovolim si oponovat... pre 3-rocne dieta nie je zazitkovy darcek to prave... ano jasne potesi sa, ale je to cele len v rovine, ze dnes si spravime vylet ale urcite to nespaja do suvislosti kvoli narodeninam... to je naozaj uz pre starsich... 3 rocne dieta sa podla mna viac potesi normalemu ( "komercnemu " ) darceku... ak mate kuychinku, tak sa mi mi velmi paci ten napad od @mila23... resp, nejaky doplnok k hracke co uz ma ( oblecenie pre babiku ktoru uz ma), nejake upgrade k Legu, kabelku & sponky ak je paradnica... je toho urcite vela co im v tom veku radost spravi...
Ďakujem dievčatá za vsetky námety a inšpirácie. Uz som malej kúpila darček s manželom. Este tortu objednáme a užijeme si spolu krásny,spoločný narodeninový deň 😍
Este raz ďakujem 😘😘😘
Tortu a nejaky vylet