Poradte darcek na 1. narodeniny. Chceli by sme nieco vzdelavacie alebo take nieco, ale urcite nie hracky typu hovoriaci pes od Fisherprice
my sme kupovali klavirik, vkladacku, penovu knizku s vkladacimi obrazkami, lego skladacku (velke diely)... super je aj dreveny vlacik na ktory sa navliekaju casti...
malý byl nadšený s autíčka-odrážedla mc quen s prostorem pod sedátkem, tak pořád něco skovával a převážel, a fontánu s míčky ta zaujmula hodně a i starší děti. Míčky musel najít a zpět dát do fontány. Strašně to bavilo obě děti. A dnes pořád ještě baví.)))
my sme nasej dcerke zaplatili fotenie v ateliery nakolko vsetko ma, hracky a kopu veci...aj tak z toho nic nema este a toto jej ostane na cely zivot 🙂
@nikolet_89 to ale neni darcek 😉 to nasa nemusela ani narodky mat a atelierove fotenia ma uz za sebou aj 2 .. @azbestica hmmm.je to dilema aj ja rozmyslam co take zaujimave co ju bude bavit...ale uz mame naplanovane auticko s ovladanim ktore neskor moze sama riadit...trojkolku 3v1 to je super darcek to od mojej mami...a rozmyslam ci nejaku babiku s kocarikom mini...neviem co jej kupime my..mozno aj hupaci konik...ma rada konikov nasa..
tieto svietiace kacicky do kupela sa nasim detom fakt pacili. mali obrovsky uspech.
@azbestica obľúbeným darčekom sú trojkolky, odrážadlá, ktoré využijete aj do 3 rokov. Alebo rôzne interaktívne stolíky, krásne sú napr. od Boikido.
pokud je to první dítko, tak je možností spousta. budu ráda, když někdo poradí něco méně uni a více holčičkovského, protože neteř bude mít brzy rok a běžné prvonarozeninové dárky už doma má, protože má staršího bráchu.