ahojte, nakupovali ste uz cez tuto stranku? ja som si objednala 2.12 kolotoc nad postielku - mali tam totis najlepsiu cenu nan a po objednani mi prislo, ze do 10 dni mi tovar dorucia. Nic... neda sa im tam dovolat...
mate niekto skusenost? 😒
z Bratislavy - vlcieho hrdla a som im najprv pisala mail, ze si pre to pridem, kedze som z biskupic.. a ze oni spolupracuju len s postou, ze osobny odber nemaju...
ono to tak niekde býva, že sa osobne pre to nedá ísť, lebo na poštu chodia stále a keby mali každého človeka zvlásť vybavovať, tak by ich to zdržovalo.
choď sa teda spýtať na poštu
pockam este cca do utorka a potom tam zajdem 😒 ale dakujem 😉
kvietok posta teraz pred sviatkami ma poriadny naval. ja som objednavala vecicky pre moju kamosku a balik siel 2 triedou neuveritelných 11 dni. 🙄
no ved aj na to som myslela, len keby aspon telefon dvihli a povedali, ze uz to islo...
Mne prišiel tovar za týždeň.
z tejto stranky?
kvietok, kupovala som od nich 2x, vsetko ok. komunikovali sme mailom aj telefonicky, dovolala som sa v pohode. dokonca za tovar sa plati az po dodani 🙂 no nebolo to takto pred vianocami
kvietok, možno len neprišiel podací lístok (mne sa to stalo už viackrát 😠 ), skús sa spýtať na pošte, pozri si ale od kiaľ posielajú, aby si vedela povedať.