Ahojte, aké hračky maju najradšej vaše 6 mesačné bábätka ktoré ešte nesedia? Mam pocit že našu malú už nebavia tie čo máme doma 😀 nemáme ich ani veľa…tak ma zaujimaju nejaké vaše tipy 🙂 ďakujem
Plastová fľaška a lopta boli u nás v pol roku topka. Nič iné ho nebavilo. 🤣🤣🤣
@janickacrazy telefon pri nej nemavam 😂 kluče takisto nič a papier neviem lebo všetko dáva do úst 😀 ano je pravda že radšej kuká na mňa len nie vždy som na “viditelnom” pre nu mieste
@lucia13022023 nejaká mala loptička ? 😂 máme jednu a to len občas nohami dviha alebo hýbe jednou nohou a pod tym ma loptu…flasku skusim 😂
sustiace latkove knizky a taka plysova aktivity kocka
Nova plastova mucholapka. Ale je pravda, ze ju rada kostovala (plast no).
Taka oranžová z tedi, malý si ju vždy gulal a potom za ňou plazil 🤣
Moja mala z lamaze (myslim) takeho panaka na stipci (dalo sa to pripevnit na postielku, hrazdicku, kocik..) a malo to z roznych materialov ruky/nohy, zrkadielko, sustave, makke, kadejake.. natahovat sa to dalo. Potom takeho mojkaca (ako handricka s hlavou :D neviem to opisat, to si chytila do ruky a dovtedy si celo suchala, kym nezaspala :D ) a hlavne take obzeracie veci, pripadne chicco kvietok, le to mala aj skor, to sa natahovalo a hrala hudba z toho... inak myslim, ze dost malo hraciek ju zaujimalo este.. zvacsa v tej hrazdicke chvilu sa ponatahovala za niecim co tam vyselo a potom si uz riesila svoje.. Potom neskor velmi frcali u nas latkove knizky, s aktivitami (vkladat, priliepat na suchy zips...), a vkladacky (hraci hrniec), hracie hracky celkovo sme mali myslim od fisher price viac hraciek (prasiatko hovoriace tvary, knizku s basnickami, ...)
Nasu bavia knizky so zvieracimi zvukmi 😁 a mama raz kupila dekoraciu, ktora zvoni ako zvonček, na tom sa hlasno smeje 🤭
plastove hrnceky na vodu, varecha, plastive flase, kluce, papierove obaly z veci, krabice, lyzicky, dozicky na jedlo, obaly od vajec... 😂 s hrackami sa chce hrat tak ze sa hram ja alebo muz a ona sa pozera a usmieva, ale inak ich ma na salame, ci hraju, zvukuju alebo maju farby, nezaujem :D do vane ma milion hraciek a hra sa jedine s hadicou od sprchy alebo so svojou zubnou kefkou 🤷🏻♀️
Pozri na instagrame profil : cez_rucicky_do_hlavicky
je tam vela prispevok ako vyrobit zaujimave veci len z toho co mas doma
jasne ze sme hračky mali doma ale tie ho bavili chvilu a nemali sme cely byt plny hračiek
Velmi pekne vám všetkým ďakujem
Môj mal najradšej takého čierno bieleho havka plyšového, mäkkučkého. Ale tak mnohé deti v tomto veku hračky veľmi nezaujímajú, skôr veci ako suchravy papier, mamine kľúče, mobil a podobné zakázané ovocie. 😂