Naj darček pre 9 ročného chlapca na Vianoce

kopanec
10. nov 2015

caute poradite darcek na vianoce pre 9 rocneho chlapca

cairka
10. nov 2015

To sa budeš pýtať do Vianoc 4x denne?

cerez
10. nov 2015

Tak mňa nedávno zabil 10 r. synovec so svojimi skromnými darčekmi, ktoré by rád uvidel pod stromčekom. Želá si x-box alebo nový mobil alebo veľkú pojazdnú štvorkolku. Od nás ani jedno, ani druhé a ani tretie nebude mať. Toľké sklamanie!

emita
10. nov 2015

Každý rodič vie najlepšie čo poteší jeho dieťa. Náš 8 ročný dostane alebo na meniny dostal korčule (na ľad), ďalekohľad, vysielačky, konštrukčnú stavebnicu, oblečenie a kooopec kníh. Tých nikdy nie je dosť. Ešte viem že by chcel plastový model lietadla, ktorý by si sám zlepil, tak asi ešte to.

nell77
10. nov 2015

knizky,taska FC Barcelona,lego,a drobnosti...ma 8r.

evi_b
11. nov 2015
Používateľ evi_b je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od evi_b.

Kvadrokoptéra je myslím teraz veľmi aktuálna 😉 http://cz.rajmodelov.sk/blade-nano-qx-bind-fly-p61061

flipflopi
11. nov 2015
Používateľ flipflopi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od flipflopi.

podla toho co ma rad, ak futbalistov tak nieco take by som vybrala s tym motivom