Ahojte, chcem vás poprosiť o radu a tip...tie, ktoré ste objednávali látkové myšky v kufriku na hranie pre dieťa, odkiaľ ste vyberali...nejaký tip handmade potesi😇 Ďakujem ❤️
Na FB v skupine...link dám dole....je pani, ktorá tieto kufríky vyrába a sú úplne úžasné.
Skús pozrieť na FB... Čarovný svet Matildee-original
@sonajac Ja by som si kúpila kufrík a osobitne myšky Maileg, sú nádherné a teraz sú zľavy. Dcérka má jednu malú v škatuľke a jednu tanečnicu, nepustí ich z ruky, všade s nimi chodí. Teraz na meniny dostane vianočného myšiaka. A na Vianoce sa jej chystáme kúpiť kufrík a do toho našijeme s dcérkami nejaké vankúšiky, perinky a možno ešte jednu myšku.
@darinka60 dobrý deň neviete či ta pani ešte šije tie kufriky ? Vôbec mi neodpovedá
@sunnybaby15 dobrý večer, ja som ju tiež kontaktovala, ozvala sa mi však dosť neskoro, takmer o mesiac a pol neskor, kedy to bolo už pre nás neaktuálne. Ak vám to nesúri, skúste počkať ešte, pripadne kontaktujte ešte raz...mne zareagovala n email
@sonajac a napíšete mi prosím jej email ? Na email sa vám ozvala až po mesiaci a Pol ?
@sunnybaby15 samozrejme, paci sa...handmadematildee@gmail.com
@sunnybaby15
@sunnybaby15 veru áno...napokon som sa rozhodla zakúpiť maileg mysky a samostatný kufrik a všetko usila sama. Dcéra ho zbožňuje, k starým ho berie so sebou, robia jej radost
@sonajac ja presne tak uvažujem o maileg a aký kufrík ste kúpila ? Tie maileg sú veľmi malé a chcela by som take kde by sa zmestili všetky mysky
@sunnybaby15 zajtra vám môžem pofotit🥰
@sonajac ďakujem veľmi pekne za ochotu
@sunnybaby15 na vianočných trhoch som videla, že predávala
@sunnybaby15 Dobrý večer, včera som nestihla, prepáčte. Teraz sa mi podarilo sadnúť k tomu, zasielam teda sľúbené foto
@sonajac krásne sú tie mysky fakt zlate, ďakujem za ochotu, inak pani sa mi ozvala tak beriem od nej, plus kupujem aj niektoré maileg majú teraz akciu ďakujem ešte raz
@sunnybaby15 za malinko😊 mysky sú ozaj úžasné, u nás majú stále prednosť pred bábikami. Tak nech vám robia radosť. Prajem všetko dobré ❤️
@sonajac aj vám všetko dobre a ďakujem ❤️
Dobrý deň prosím vás aké je čakanie na myšky v kufríku dakujem
My máme v kufríku aj taštičke myšky od Danai dekor. Mega šikovná žena so šikovnými rukami.