Ahojte prosím, mate niektorá skúsenosť s hračkami s bielym šumom? Neviem sa rozhodnúť medzi MyHummu mackom a zajkom od Moonie. Prosím poraďte, reálna skúsenosť moc poteší a poradí ❤ a áno viem, že je to pre niekoho zbytočnosť ja som sa ale rozhodla, že chcem kúpiť 💫 Ďakujem ❤
@petrikad MyHummy ma dost slaby zvuk, sumeni skoro neslo slyset. Nam byl k nicemu.
@petrikad ja som kúpila myhummy vankúšik z bazáru tu na Koníkovi, asi keď mala dcérka 8 mesiacov a ešte aj teraz pritom zaspáva a ja s ňou 😉
My sme mali. Šum bol veľmi slaby. Prešli sme na repracik. Inak to bol dobrý zrac penazi. Reprat stále používame,.už bude mať syn 3 roky a neviem si bez toho prestaviť ako by spal. Má starších súrodencov a to sa neustále napomínať aby boli ticho...takto to je super. Ak chces, kľudne si kúp, budeš používať ako plysaka. Ale, ak začneš zavádzať mojkaca, potrebuješ min.2 ks, ideálne 3. Pretoze, sa môže stať, že jedneho stratis a budeš mať problém. Môj starší mal takto až do 6 rokov ...
Ono, tie plysaky majú v tele ten strojček, čo nie je celkom príjemne. Radšej si kúp nejakeho pekného plysaka, popozerať Sashe a tak....
@simona20201309 to je ale dobrá blbosť čo ti povedala sestra. A ty si si to ešte zobrala za svoje. To keď ideš dieťaťu kúpiť takyto typ hračky, kupuješ ju miesto matky? No, už chcem vidieť matku, ktorá sedí pri postieľke a svojim spevom 4x denne uspava dieťa 😀
Matkina blízkost sa dá docieliť aj inak ako sedením pri postieľke.
@hipuska k tomu sa ani nevyjadrujem radšej... ale každá normálna.
@petrikad my máme moonieho, dostali sme ho a musím povedať že je skvelý. Je krásny, zvuky sú príjemné aj pre mňa a mne sa páči hlavne to svetielko napr. Keď hľadám dudel po postieľke v noci... Zachvilu plánujeme dať dcéru k sebe do izby a chcem ju naučiť, že ak pôjde v noci alebo po tme preč.z postele tak si zasvieti. Než sme ho dostali bola takáto hračka pre mňa zbytočnosť. Musím ale priznať že používaním som si ho zamilovala a navyše je naozaj krásny 🥰 už som ho kúpila aj ďalším kamoškam pre bábätká a chváli si ho každá
@princess59 ďakujem za recenziu 🤍 už ho mám tiež objednaného 💫
@petrikad ja som sa tiež rozhodovala a chcela kúpiť. Sestra mi povedala, že je to veľmi smutné, keď niekto chce nahradiť matkinu blízkosť, matkin spev za nejakú hračku na baterky.
Je to zbytočnosť.
Viem, ze som nepomohla, ale možno ťa to tiež presvedčí, ako to presvedčilo mňa.
Inak, biely šum vieš pustiť aj cez YouTube.