Mojkáčik - uspávačik, ktorý len svieti alebo tichúčko hrá

anketkarka
14. nov 2017

Mám dcérku, ktorá bola perfektný spáč od narodenia. Teraz sa začala budiť a neskutočne plače. Cez deň zaberajú uspávanky, ale v noci keď pri nej spí staršia školáčka, tak neviem ako ju utíšiť. Napadol ma mojkáč, ktorého by si zapla v postielke. Len v popisoch takýchto hračiek vôbec nieje uvedené či sa dá stíšiť, či sa vypne, či sa dá zapnúť len režim svietenia. Niektoré majú v recenzii, že to prehráva aj iné zvuky, ale ako sa to nastavuje tam nie je. A hlavne je týchto produktov taká kopa, že človek ani nevie. Tak by som Vás chcela poprosiť o Vaše skúsenosti. Akého mojkáča máte, čo dokáže, ako sa ovláda, ako ho používate Vy a či ste s ním spokojní. Hľadám prioritne niečo čo netlačí v postielke, ale keď máte skúsenosti s niečim pri postielke, čo by som jej zapla, tak aj to poteší, ale spí na pochodovej postielke pod sestrou a projektor nemá šancu, máme korytnačku.

anketkarka
autor
14. nov 2017

Joj a ešte by som chcela vedieť, či sa to nemôže samo zapnúť a nebudí to dieťa, keď si na to ľahne.

janetta20
16. nov 2017

Ja mam z fisher price, zeleného medveďa s krídlami, kúpený v draciku. hra uspavanku, tlkot sada,ozvy a pod...je super na zaspavanie, je to tichucke, akurát že nesvieti..cena cca 22eur

anketkarka
autor
16. nov 2017

@janetta20 v obchode som ho mala v ruke a ani neviem ako zacal vibrovat. Nezapne sa nekontrolovatelne? Inak sa mi pacilo, ze tisko hra.

roxy
16. nov 2017

My mame pre dcérku tohto macka
https://interaktivne-hracky.heureka.sk/chicco-m...
Potichúčky hra a svieti,resp mení farby.
Starsi syn ma v izbe taky taky akoby projektor.svieti na steny hviezdy a planéty a hra nejake melódie a su tam aj rôzne zvuky prírody. Skusim ho este vygooglit, zatial som ho nenasla :-/

anketkarka
autor
16. nov 2017

@roxy a co to prosim znamena jemny projektor a nocne svetlo? Vie si to dieta same zapnut? Vypne sa to samo? Nezapne sa to svojvolne, ked sa toho dieta v spanku dotkne? Stale zaroven, ked to svieti, tak to aj hra hudbu?

roxy
16. nov 2017

@anketkarka macko ma na telíčku tlačítko a tym sa zapína, 2,5rocne dieta to urcite zvladne zapnúť aj samo.zaroven hra hudba aj svieti.ale velmi jemnucko, ja som to malej davala do kocika a ked som ju tlačila tak to vobec nebolo pocit.
No a ci to zapne mimovoľne...myslim ze sa moze stat,ale zase nie je to tak citlivé ako napriklad ten Fisher price pes o ktorého sa staci len obtriet.
Vypína sa samo.
Inak mne toto robil syn.dodnes musime nechávať na chodbe svietiť inak sa v noci budi s plačom.

anketkarka
autor
16. nov 2017

@roxy dakujem, no zda sa ze je to celkom fajn. Aj v tme si to v pohode nahmata? No mala bola bezproblemovy spac od narodenia a az teraz je problem. A nielen v noci. Nechcem, aby rusila starsiu, kedze je uz skolacka a nevyspatej sa je tazko v skole sustredi. Uz jej aj ona spievala uspavanku a mala potom stichne. Tak hadam, ked si zapne mojkaca, tak ju nebude budit.

janetta20
17. nov 2017

@anketkarka stlačením bruška