Uvažujem o kúpe tejto kolobežky na druhé narodeniny. Máte niekto skúsenosti?
@ellysa my mame maxi micro a mozem odporucat aj vela deti u nas v meste ich ma a deturence su spokojne.
Tie co maju dve kolieska vzadu sa riadia normalne zatacanim len aspon co som ja videla vacsinou su to kolobezky typu dracik co viac nejde ako ide. Tieto sa riadia naklananim maju riadne loziska aj kolieska da sa na tom vyvinut celkom pekna rychlost
ja som pozerala aj na tú maxi, len neviem prečo je písané, že je až od 6 r. veď tá najnižšia poloha riadítok je ako na mini, tak neviem, či nekúpiť rovno tú, aj keď plánujeme aj ďalšie deti, tak hádam aj mini dlho využijeme 🙂
ja tiez mozem odporucat, syn maxi micro a je to najlepsia kolobezka, teraz planujeme kupit aj dcere mini micro
Nas maly ju dostal minuly rok v lete k druhym narodeninam. Je perfektna. Velmi rychlo sa na nej naucil jazdit, dokonca po mesiaci vedel uz aj pekne brzdit brzdou na zadnom koliecku. Jazdi na nej doteraz a to bude mat v lete tri roky. Kupovali sme ju teraz neteri, ktora mala tri roky a tiez su spokojni. Minimalne tento rok na nej este jazdit bude. Mozem len odporucit 🙂
tak kolobežku už máme a je úžasná 🙂
Ahojte,trosku oprasim temu.....
Prave uvazujeme nad kupou kolobezky mini micro,v novembri bude mat 3 roky a ma cca 93-94 cm.
Ta mini je vhodna od 3 rokov,ale asi zvladnu aj mladsie deticky,vsak?A do akeho veku je?
Inak sa mi velmi paci a vyzera byt teda aj ovela kvalitnejsia ako len tie obycajne kolobezky,ktore sa predavaju hocikde.
myslim ze Micro kolobezky su najlepsie co sa da zohnat. Mozno je aj rozumne sa zamyslet ci nie je lepsie rovno kupit Micro Maxi. Je dost podobna ale daju sa jej nastavit riadidla a ma aj vacsiu nosnost cize vam dlhsie vydrzi.
Ahojte, chcem sa spýtať, idem kupovať kolobezku mini mikro, no neviem sa rozhodnúť, ci kúpiť staršiu alebo už novsiu verziu. Nemá niekto už tu novsiu verziu? Vraj novsia je vynovena, lepší sklon, oblek tvary, no tie kolieska vyzerajú ako umelé. Neviete z akého sú materiálu? Ďakujem🙂
Ahojte, ja som túto kolobežku kúpila malej k Vianociam, teraz v januári mala 2 roky, skúšala sa voziť po byte, a ide jej to super, už sa tešíme keď sa vonku oteplí a vyskúšame ju aj v teréne. Na našej verzií sú kolieska silikónové, určite nie umelé.
ahojte, neviete mi prosim poradit kde v BA maju kolobežky Micro? rada, by som aby si ju syn mohol vyskusat..dakujem za kazdy tip 🙂
@slavkicek Ja som malemu kupila cez internet detskahracka.sk pred rokom. Maju v BA aj obchod Kresankova 3. My sme spokojni velmi. Maly ma teraz 4 roky, a musim ju nosit do skolky ked po drobca pridem, lebo bez nej ani na krok. Najlepsia kolobezka aku sme mali. Jedinou nevyhodou je, ze som si musela kolobezku na " stare kolena" zaobstarat aj ja, aby sme teda mohli robit preteky. Nebudes lutovat kupu, zelam vela stastnych kilometrov.
@slavkicek malemu som kupila mini, mal v tom case 3 roky a nieco pod 100 cm. Teraz ma okolo 106 cm a je mu dobra este. Ale radim vyskusat osobne, a uvidis sama ci pojdes uz do tej vacsej. Ale su fakt dobre tie kolobezky, lebo sa na nich lahsie udrzi rovnovaha. V GB som deti na inych kolobezkach ani nevidela, a hned po dovolenke v Anglicku som zacala patrat, kde by som taku mohla zohnat. My ku nej mame aj kapsu, ktora sa da na riaditko. V detskej hracke to bolo vtedy v cene.
@slavkicek vlastne vsetko zalezi od vysky a vahy dietata. Skuste v predajni poskusat, neverim ze nebudete moct v predajni trosku pokolobezkovat. Uvidis ktora z nich sadne viac. Ide o to aby sa dieta na nej netrapilo, aby nebola velka alebo naopak mala. Lebo moj maly je celkovo drobec, on vazi teraz len 14 kil a to ma 4 roky.
@ellysa já přemýšlím taky,ale má dvě kolečka vzadu