Máte štvorkolieskové chodítko?

pasarica
26. sep 2012

Zvažujem kúpu chodítka a páči sa mi 4 kolieskové (zadné sú pevné, predné rotačné). V okolí som sa stretla len s viackolieskovými rotačnými chodítkami. Preto neviem, či 4 kolesové bude dobré a ako to fuhguje - či dieťatku tie pevné nejak nebránia v pohybe.

strapco13
26. sep 2012

@pasarica ..ak mas na mysli, klasickeho pavuka..tak ziaden nie je dobry ...neda dietatku nic, okrem rizika zatazenia chrbtice a vynechania niektorej vyvojovej fazy /napr stvornozkovanie a to je pre dieta velmi potrebne/ a dieti mozu potom spickovat
nehovoriac o tom, ze ked pavuk o nieco narazi, dieta moze vyletiet a to su fakt blbe a zbytocne urazy

nikolet_89
27. sep 2012

ahoj my take mame, pozri fotky a malinkej sa paci a aj my doma sme spokojny 😉

monika15
27. sep 2012

aj mi sme maly nebol to pavuk ale troska inak vyzeralo ale krasne,.. v tom co strapco hovori je nieco pravdy ale ked dieta je uz dost silne... a sam robi veci tak to moze byt....
mi sme sa radili s lekarom a maly tam bol ked som varila popripade upratovala nie na cely den.... 🙂))))

evickapooh
27. sep 2012

kup si take kde su vsetky aj zadne aj predne kolesa otocne...mali sme chicco butterfly...a neboli sme spokojne mala sa nevedela otocit ked nemala dostatok miesta,ak mas velke miestnosti a velku plochu na behanie pavukom tak ok...ale ak mas male izby nebodaj uzku chodbu ako my tak tam tam taket neodporucam...nebude sa vediet otocit len tazko.potom sme si kupili hauck...neviem konkretne aky model ale mal vsetky (8)kolesa otocne a behanie pavukom sa stalo pre nu zabavou.