chcela by som pre svojich synov kúpiť stoličky k rastúcemu stolu....uvažujem práve o týchto, len som z východného Slovenska, takže do BA sa osobne nedostanem, aby som si ich obzrela, takže nakupovala by som len cez net. nemáte ich niekto, prípadne nevideli ste ich v predajni ikea? synovia majú 3 a 5 rokov. Stoličky sú výškovo nastaviteľné, najnižšia výška sedenia 38 cm, čo mi príde výškovo tak na hrane ( ten starší má výšku 105 a mladší 98 cm).
uff, to som konkretne nestudovala ake vysky, lebo ja budem stolicky pre deti riesit tak za dva roky, takze zatial som pozerala len dizajnovo 🙂
ale zas ak má stolička kolieska deti ich tlačia po celej izbe a robia sa šmuhy...
presne, toto mi práve vyhovuje, že nemá 😉
podľa obr. vyzerá že áno...otáčacia.
Skusenost nemam no mne tam chybaju kolecka aby sa presuvala,a ta opierka je moc nizko a nie dobre tvarovana na chrbticu... Mne osobne a celkovo sa vobec nepacia😊
obzerala som ich minuly tyzden ked sme boli v Ikei 🙂 zda sa mi ta chrbtova opierka dost nizka, zavisi ci chces aby ju mali aj na opretie prijemnu alebo netreba. A co mne osobne na tychto stolickach chyba su kolieska na presun. Tiez ze to nastavenie je len na body nie je plynule v ktorej kolvek vyske.