Máte skúsenosti s touto stoličkou z Ikei?

susanne6
19. apr 2016

chcela by som pre svojich synov kúpiť stoličky k rastúcemu stolu....uvažujem práve o týchto, len som z východného Slovenska, takže do BA sa osobne nedostanem, aby som si ich obzrela, takže nakupovala by som len cez net. nemáte ich niekto, prípadne nevideli ste ich v predajni ikea? synovia majú 3 a 5 rokov. Stoličky sú výškovo nastaviteľné, najnižšia výška sedenia 38 cm, čo mi príde výškovo tak na hrane ( ten starší má výšku 105 a mladší 98 cm).

gretocka
19. apr 2016

obzerala som ich minuly tyzden ked sme boli v Ikei 🙂 zda sa mi ta chrbtova opierka dost nizka, zavisi ci chces aby ju mali aj na opretie prijemnu alebo netreba. A co mne osobne na tychto stolickach chyba su kolieska na presun. Tiez ze to nastavenie je len na body nie je plynule v ktorej kolvek vyske.

susanne6
autor
19. apr 2016

@gretocka aha, oki za postreh....a čo sa týka výšky mojich detí, myslíš,že by im bola vysoká?

gretocka
19. apr 2016

uff, to som konkretne nestudovala ake vysky, lebo ja budem stolicky pre deti riesit tak za dva roky, takze zatial som pozerala len dizajnovo 🙂

bonaqa2013
19. apr 2016

ale zas ak má stolička kolieska deti ich tlačia po celej izbe a robia sa šmuhy...

susanne6
autor
19. apr 2016

presne, toto mi práve vyhovuje, že nemá 😉

susanne6
autor
19. apr 2016

@gretocka juj, a otáčacia dúfam,že nie je...nemala to v popise. To si si nevšimla náhodou?

bonaqa2013
19. apr 2016

podľa obr. vyzerá že áno...otáčacia.

gretocka
19. apr 2016

@susanne6 hm, tak to som si nevsimla

misel0806
19. apr 2016

Skusenost nemam no mne tam chybaju kolecka aby sa presuvala,a ta opierka je moc nizko a nie dobre tvarovana na chrbticu... Mne osobne a celkovo sa vobec nepacia😊

susanne6
autor
20. apr 2016

dakujem žienky za názory, tak nakoniec pojdem asi do tohto modelu, su z predajne kika. Nie sú síce polohovateľné, ale nie sú ani otáčacie, ani na kolieskach a za takú cenu mi ešte nejaký ten rok poslúžia, kým pôjde maly do školy a potom sa rozhodneme pre novu, väčšiu 🙂