Máte skúsenosti s takouto pomôckou na plávanie?

22. júl 2021

Ahojte, máte niektorá pre deti toto? Je to lepšie ako samé rukávniky? Ja totiž rukávnikom nedôverujem lebo neviem či som ich zle nafúkala alebo nejak zle otočila proste nefungovali. Teraz má koleso ale pôjdeme na kúpalisko a tam mi koleso nepríde moc bezpečne. Toto sa mi zdá lepšie, preto sa chcem spýtať či to niekto má a či je to lepšie?

simona1998
22. júl 2021

Naša mala to ma ,a pravdu ti poviem že lepšie jej je v koliesku nechce mat toto na sebe hnevá sa , a toto slúži na učenie to babo plávať 🙂

autor
22. júl 2021

@simona1998 u nás by možno nebol problém že by to nechcel. Ale je to teda bezpečne ?

autor
22. júl 2021

Lebo keď je v kolese tak každú chvíľu tŕpnem

simona1998
22. júl 2021

Za mna toto neni vôbec bezpečne mala ma aj toto aj koleso, toto je len pomôcka pri plávaní nie rukávniky, toto je vyplnené len nejakou penou , keby som doma by som ti to odfotila . Podľa mna zo nestojí za kúpu .

oliali
22. júl 2021

My sme kupili namiesto rukavikov cherek tieto… hlavne kvoli tomu ze sme isli k moru a sem tam sa mu stane v bazene ze sa mu rukavik zosmykne… toto sa nezosmykne, je to super, uziva si s tym aj vo vlnkach a nebojim sa ze sa utopi…

gbgb
22. júl 2021

Mne povedal raz plavcik,ze vesta. Nic ine nie je bezpecne.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
skusihu
22. júl 2021

Za mňa veľmi dobrá vec. Deti si na to zvykli a sami si to pýtali. Bolo ich zďaleka vidiet a nemusela som sa bat ani v mori. Ešte stále to používajú deti v rodine. Už 7 rokov bez poškodenia.