Uvažujem, či kúpiť trojročnej dcére toto odrážadlo. http://www.lidl.sk/cps/rde/SID-B738358D-332DBC8....
Máte s ním niekto skúsenosti. Oplatí sa? Ďakujem
moje baby ho dostali na 2 narodeniny, este im bolo trosku velke, ale pre 3rocnych je idealne. je lahke a pevne, dobre konstruovane, bezpecne (dieta sa nikde nezachyti, neoskrie). cenovo sa urcite oplati. radim kupit🙂
ja som ho kúpila takto pred rokom malému na 3 narodeniny a strávil na ňom celú jar-leto-jeseň. Za tú cenu je úplne super, nemám mu čo vyčítať, nemali sme s ním žiadny problém. Mala som v pláne kúpiť iné ale akurát sa objavilo toto v Lidli tak som to riskla a neľutujem. Je ideálne na tie 3-4 roky.
dnes sme ho kupili,mala ma sice uz takmer 5 rokov,ale kedze je nizka sadlo jej perfektne.uz mame aj skusobnu jazdu za sebou a super.odporucam.je lahke a stabilne aj brzda funguje dobre.
mame podobne z Lidla, zelenej farby, ale stalo o 10 eur viac, tak neviem ci je to presne toto a zlacnelo, alebo ma to nase nieco navyse, my sme spokojni, je lahke, mal ho prvy syn a teraz ho bude pouzivat druhy syn, starsi sa na nom naucil drzat rovnovahu
Neviete mi poradit kede kupim odrazadlo ktore predavali v Lidli? Mame chicco ale dcerke je male, dnes som jej skusala z lidla a je super!!!!!!
erzulik jedine pozerat bazariky, ci sa niekde neobjavi..alebo kontaktovat priamo Lidl najlepsie telef.alebo mailom. (pozri si ich na stranke) ze ci nevedia, v ktorej predajni ho este maju 🙂
My máme, Šimon na ňom jazdil od 2,5 roka, je však vysoký. Je ľahučké, ale pevné, rýchlo sa na ňom naučil krásne jazdiť, hoci má možno užšie kolesá než niektoré iné odrážadlá . My sme s ním veľmi spokojní.