Kočky zháňam novú trampolínu a táto ma zaujala len nechápem tej cene 🤔 máte ju niektorá ale presne túto značku neviem sa dopátrať k recenzii...aby to nebolo z blata....na svoju veľkosť je dosť lacná
@klinger ďakujem 🙂 tento model sme mali neviem od akého výrobcu už je to aj 10 rokov a už dosluzila mali sme.350 CM . Ja sa hlavne obávam.toho uchytenia siete že sú tyče ohnuté a prosím aká je skákacie časť je to pevnejšie či mäkšie ..lebo je viac druhov radšej by som ten pevnejší. Ja som chcela 5m ale potom by to bolo moc natesno s bazénom a chodníkom
Tyce su ohnute minimalne na tej nasej, neviem ci je to inym modelom alebo tym foto, ale urcite nie tak ako na obrazku hore. A zda sa mi dost pevna skakacia cast, ale nemam s cim velmi porovnat a ja mam 45 a syn 14 kil, tak neviem ci je to objektivne 🙂.
Mne sa lepšie skáče na trampolíne ktorá ma sietku priamo pripevnenu pri tyči a ten taký kruh (okolo skakacej plochy co zakrýva pruziny) je za sietkou, tak že medzi sietkou a tyčou uz nič nieje
@mojemenojekika u nás by to neprešlo keďže detská.sa tam naháňali nohy by im do pružín vliezli lebo smykovali až po okraji 😃
@lubik87 Ale tam je ten kruh a cez ten neprepadnu
@mojemenojekika no boli sme i známych synovi sa tam šmykla noha sme mysleli že si ju odlomil lebo sa naňho nabalili ďalších 5 detí , prekryté to mali ale to je nič ...🙂
Takže trampolína je poskladaná už doma sme.zatial.spokojny aj deti čistá parádička 🙂 takže zatiaľ.doporucujem.pre niekoho kto by sa bal. Kúpiť túto.znacku:)
Mame od nich ale iny typ. Bola jedina, ktora sa nam zmestila do vnutra, inak som chcela lepsiu, drahsiu, ale tie boli vsetky privelke. Mame ju asi 3 mesiace a zatial je vsetko ok. Je do 110 kil a skaceme na nej ja a syn. Mame tuto:
www.svet-trampolin.sk/aga-sport-fit-trampolina-...