Máte niekto trampolínu Aga Šport Fit?

lubik87
22. mar 2019

Kočky zháňam novú trampolínu a táto ma zaujala len nechápem tej cene 🤔 máte ju niektorá ale presne túto značku neviem sa dopátrať k recenzii...aby to nebolo z blata....na svoju veľkosť je dosť lacná

klinger
22. mar 2019

Mame od nich ale iny typ. Bola jedina, ktora sa nam zmestila do vnutra, inak som chcela lepsiu, drahsiu, ale tie boli vsetky privelke. Mame ju asi 3 mesiace a zatial je vsetko ok. Je do 110 kil a skaceme na nej ja a syn. Mame tuto:
www.svet-trampolin.sk/aga-sport-fit-trampolina-...

lubik87
autor
22. mar 2019

@klinger ďakujem 🙂 tento model sme mali neviem od akého výrobcu už je to aj 10 rokov a už dosluzila mali sme.350 CM . Ja sa hlavne obávam.toho uchytenia siete že sú tyče ohnuté a prosím aká je skákacie časť je to pevnejšie či mäkšie ..lebo je viac druhov radšej by som ten pevnejší. Ja som chcela 5m ale potom by to bolo moc natesno s bazénom a chodníkom

klinger
22. mar 2019

Tyce su ohnute minimalne na tej nasej, neviem ci je to inym modelom alebo tym foto, ale urcite nie tak ako na obrazku hore. A zda sa mi dost pevna skakacia cast, ale nemam s cim velmi porovnat a ja mam 45 a syn 14 kil, tak neviem ci je to objektivne 🙂.

klinger
22. mar 2019
lubik87
autor
22. mar 2019

@klinger vau to.mate vnútri super 🙂 tam je iný úchyt práve ...je tam nejaká železná obruč hore

klinger
22. mar 2019

@lubik87 hej zachranuje mi to nervy, ked prsi 😉.

mojemenojekika
22. mar 2019

Mne sa lepšie skáče na trampolíne ktorá ma sietku priamo pripevnenu pri tyči a ten taký kruh (okolo skakacej plochy co zakrýva pruziny) je za sietkou, tak že medzi sietkou a tyčou uz nič nieje

lubik87
autor
22. mar 2019

@mojemenojekika u nás by to neprešlo keďže detská.sa tam naháňali nohy by im do pružín vliezli lebo smykovali až po okraji 😃

mojemenojekika
22. mar 2019

@lubik87 Ale tam je ten kruh a cez ten neprepadnu

lubik87
autor
22. mar 2019

@mojemenojekika no boli sme i známych synovi sa tam šmykla noha sme mysleli že si ju odlomil lebo sa naňho nabalili ďalších 5 detí , prekryté to mali ale to je nič ...🙂

lubik87
autor
23. apr 2019

Takže trampolína je poskladaná už doma sme.zatial.spokojny aj deti čistá parádička 🙂 takže zatiaľ.doporucujem.pre niekoho kto by sa bal. Kúpiť túto.znacku:)