Máte niekto tohto koníka?

susanne6
2. nov 2014

ahoj, chcela by som kúpiť hojdacieho koníka pre syna na 1. narodeniny. Uvažujem nad týmto, kedže je nízky. Máte ho niekto? ak ano, aké sú vaše recenzie? alebo by ste mi poradili?

babatkoling
3. nov 2014

My mame kravicku - tiez je nizsia, taka placata, nieco na sposob tohto konika, maly vie na nu vyliezt sam bez problemov.
My mame asi od ineho vyrobcu, ale je to pevne, netrha sa to, relativne lahke na premiestnovanie a najma nizko na spadnutie 🙂 A da sa to vytepovat, ked sa nahodou zaspini.
Nevidim dobre na fotky, ale predpokladam, ze behune (to hojdacie) je z dreva? Plastove by som nekupovala.

susanne6
autor
3. nov 2014

@babatkoling vďaka za info, a myslíte,že by sa na tom pohojdalo aj staršie dieťa? píšu tam, že je do 36 mesiacov, mám totiž aj 3 ročného 🙂

babatkoling
3. nov 2014

@susanne6 no neviem, nas maly ma teraz 25 mesiacov (vel 92) a je mu to uz dost male - od sedacky na schodik, uz ma dost skrcene nozky, ked sa hojda... Stale ho to ale bavi... My sme to mali od jeho 8 mesiacov...

susanne6
autor
3. nov 2014

aha, tak dakujem

katuska1988611
4. nov 2014

@susanne6 ahoj.mozes mi prosim ta poslat link,kde si nasla toho konika?dakujem,pekny den 🙂