Má niekto takéhoto plyšáka?

liviafazekasova
22. apr 2022

Zháňam tochto plyšáka kupili sme ho v Pepcu ale bez farebných hviezdičiek 🤦‍♀️🤦‍♀️😊😊😊 malý už úplne zničil ale stále ho musí mať pri sebe. Má ho niekto prosím 🙏 🙏 🙏 🙏

miadi
22. apr 2022

Netrap sa to nenahradis. Mala tiez tak mala unicorn 🦄 plysaka oblubeneho naj co vsade chodil a raz Asi vypadol z auta .. kupila som takmer rovnakeho no ona vedela ze to Neni “ on “ a uz to Nebolo Ono. Neboj ty to viac prezivas ako maly . Zivot ide dalej 😉

hipuska
22. apr 2022

@liviafazekasova skús nejaké skupiny na FB, nosiace, kde riešia detskú obuv.....nám sa tak stalo pri prvom synovi. Nakoniec nám doniesla teta až z Izraela. Pri druhom som sa poucila a kúpila hneď do zbierky 4ks a dávala na striedačku, takže boli opotrebované rovnako

mercy13
22. apr 2022

@liviafazekasova s hviezdickami 🙂 nehrany, len ako ozdoba na poličke 🙂

liviafazekasova
autor
22. apr 2022

@miadi no môže byť že by ho neprijal alr už sa hanbím vláči ho všade a vyzera hrozne a darmo ho vyperiem je to katastrofa 🤦‍♀️🤦‍♀️😂

liviafazekasova
autor
22. apr 2022

@hipuska ďakujem ja radu 🙏😊

liviafazekasova
autor
22. apr 2022

@mercy13 ďakujem s hviezdičkami som našla aj ja v pepcu ale mam obavi že by si všimol tie hviezdičky a nechcel by 😐😐 preto som ho nekupila velmi je všímavý 🤦‍♀️🤦‍♀️😂

miadi
22. apr 2022

@liviafazekasova nechaj mu ho v tom Stave ako je. Kto mà deti pochopi. To ze je zniceny znamena ze je velmi lubeny: a maly ho lubi takeho aky je. Podla mna je to roztomile 😀cudzich mozes kaslat.

bluehorsee
22. apr 2022

@liviafazekasova kúpte toho z hviezdičkami od pani ktorá vám ho tu núka. Večer pred spaním si vymyslite rozprávku, zahrajte sa na kúzelníkov a keď malý zaspí tak zajka vymeňte za nového. Ráno keď sa drobec zobudí tak ho bude čakať príjemné prekvapenie ze zajko omladol a ma na sebe aj krásne hviezdičky

liviafazekasova
autor
22. apr 2022

@miadi ďakujem za podporu 🙏🙏😊 snažila som sa samu seba presvedčiť že to pochopia ale takto to bude ľahšie keď aj iný ma nato rovnaký nazor ako ja 😊😊😊

liviafazekasova
autor
22. apr 2022

@bluehorsee ďakujem za radu ale malý mal 2 roky a ešte mi ani nechce rozprávať asi by nepochopil 😐😐😊

miadi
22. apr 2022

@liviafazekasova vies co Moj 2 je ukecany strasne vela toho male deti chapu ( a ked vedia rozpravat by si sa cudovala co vsetko) ale ich neoblbnes ze zajko “ omladpl” oni Proste vedia ze to Neni on. Ja viem ako sa citis mala okrem unicorn mala najprv takeho psika co vsade vlacila vyslovene vlacila od 14m .. ale to je len taka paranoja normalny clovek pochopi a kto chce odsudzovat si dovod najde vzdy 😉praveze je pekne ze to dieta lubi tu hracku Aj ked uz nie je Nova pekna.

silvike
22. apr 2022

@miadi Moja rec. Dcerka spi od 1rocka doteraz s tym istym zajacikom ! Ma 10,5r. ! Co ten zajac vsetko prezil a ako vyzera...ale stale ten jeden ten isty zajo totalne oskubany ale je to jej mojkac od narodenia a nevymenila by ho za milion novych zajacov lebo ten jej si pamata vsetky jej strachy, bolacky, stresy, skratka ten s nou prezil vsetky krizy a samozrejme aj pekne chvilky.

miadi
22. apr 2022

@silvike hej prave tym je specialny novy by bol bez “duše”. Tu jeden z Pinterest 😃

silvike
22. apr 2022

@miadi perfektny je

liviafazekasova
autor
23. apr 2022

@silvike @miadi ďakujem vám veľmi pekne až ma to dojalo ako pekne ste sa k tomu vyjadrili no nás zajačik si už tiež prežil toho veľa 😊😊😊

marca12
23. apr 2022

@liviafazekasova urcite mu ho nevymienaj,hned si to vsimne a pretrhnes vazbu. Kasli na hanbu,pre dieta je osumely,dotrhany plysak celym svetom. Mne sa praveze pacia taketo osuchance a vzdy ked vidim nejake dieta pod pazuchou drzat ufulaneho macka,hned sa pousmejem,je to tak krasne a mile.

marca12
23. apr 2022

@liviafazekasova ale ved vobec nevyzera zle,preces mu srst hrebenom,ked tak,ale je uzasny. Za toto sa skutocne nemusis hanbit

liviafazekasova
autor
23. apr 2022

@marca12 ďakujem pekne skúsim, no skusala som ale čím viac periem tym ma vacsie dredy 😂😂 ale musím lebo malý to kade tade ťahá po zemy po meste vsade darmo mu hovorím aby ho neťahal 😂😂😂

marvin1234
23. apr 2022

@liviafazekasova to je ešte dobrý, my máme plyšového somára z macka Pu a vyzerá brutálne 🤣 a to mám dvoch úplne rovnakých a striedam keď sa perie. Syn je autista a zošalel by, keby ho stratíme, preto máme dvoch.

mufka1
23. apr 2022

@liviafazekasova zajačik vyzerá super
keď ho operies tak ho oces kefou na vlasy aj ja som to tak robila.Zajacik ma lásku k tvojmu dieťaťu a tvoje dieťa k nemu ......určite ho nemen .To by bola škoda dat zajko s toľkými radosťami aj starostami co prežil s tvojim synom dat na bok a vymeniť.Urcite je ešte v super stave ,vydela som u detí omnoho horšie plyšový vyzerali ako s blata vytiahnute ,ale to dieťa ho aj tam milovalo .Kto ma deti vie ,aké to je ,že dieťa je citovo naviazané na svoju obľúbenú hračku 😍🙂

liviafazekasova
autor
23. apr 2022

@mufka1 @marvin1234 ďakujem krásne ja by som ho nechcela úplne vymeniť leb aby sme mali rezervu bojím sa ze ho stratíme alebo tak lebo on bez toho nezaspí musí ho mat vsade stále si ho takto mojká ❤️😊😊😊 nikdy by sok od neho nezobrala uplne len som rozmýšľal nejako striedať

majki_ki
23. apr 2022

@liviafazekasova inak, ja som neterkam takto stredové vlasy na Barbie umyla v avivazi a vykefovala a sú ako nové :D možno by zabrala aviváž aj na tieto dredy 🙂

lenkakravcova
23. apr 2022

@liviafazekasova
Na toto pomôže hrebeň na vši. 😀 Taky kovový so zubkami tesne pri sebe ako ihlami, a po kúsočku ho rozčeš. Tiež sme mali takú hračku a šlo to.. len to zabralo tak 4 hod česania (musíš pomaly aby si nevytrhala chlpy ale rozcesala). Na YouTube nájdeš aj take videa na obnovenie (restoration teddy):

miadi
23. apr 2022

Nevyzera hrozne netrap sa koli ludom . Mna jedine trapilo aby bol dost cisty v posteli 🤣davala som do pracky aj trochu chloru

saxana000
23. apr 2022

@lenkakravcova da sa to aj s teezerom ja som tak vycesavala do kupelne rohozky a boli ako oblacik