Logico Primo hra

ajka1311
26. apr 2017

Ahojte, skúšali ste Logico primo pre deti? Váš názor?

zabka788
26. apr 2017
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

Podľa mojho názoru je to perfektná hra ale našich chalanov to dlho nebavilo. Dúfam, že sa to ešte zmení. Plánujem to zobrať na dovolenku, kde sa im budeme mocť viac venovať. Tá hra ich totiž baví s vašou aktívnou účasťou. Každopádne ja ju doporučujem. Máme aj logiko primo aj logiko picolo - to je pre staršie deti

jankapo
27. apr 2017

@zabka788 podobny nazor ako zabka...hra vyborna, ale v podstate sa hrali skor na moj popud....sami si na to nespomenuli, ze ideme sa to zahrat... cize tiez to vnimam ze je to taka hra skor namiesto spolocneho citania knizky pred spanim a tak...ale super, je to jedna z mala veci, co sa oplati ponechat aj pre vnucata 🙂

evulka3
27. apr 2017

Tiez odporucam,moju vtedy 3 rocnu to drzalo velmi dlho,mame kupene skoro vsetky karty,skvele na rozmyslanie...po case,ked uz vedela vsetko vlastne aj naspamat,ju to uz nebavilo,takze mame odlozene a neskor zase vytiahneme...

janage
27. apr 2017

@ajka1311 u nas mal vacsi uspech miniluk prve ulohy sme robili spolu, teraz uz sa sama pride pochvalit. Logico povazujem za vhodnejsie ak je pri tom rodic. Pri miniluk to co ma robit je vyjadrene obrazkom takze netreba nikoho, aby cital zadanie.