Ahojte.
Dcerka ma mesiac a chceme kupit lehatko s hojdcakou s polohami. Ktore mate skusenosti,ktore odporucate? Chceme,aby tam aj polezalo a aby sa automaticky (baterky) hojdalo. Pozerala som Bright starts,netusim vsak ktore okrem vibrovania vie aj babo hojdat a utisig pripafne ho uspat🙂
Dakujem🙂
To neviem.
Vlozim foto. Na takyto princip je. Kupte takuto tam mozte to kresielko vselijak si otocit.cize uplne super
My máme tiež hojdacie aj melôdie hrá...dá sa nadstaviť aj rýchlosť hojdania 🙂. Spokojnosť 🙂
Ja z osobnej skúsenosti odporúčam hojdačku Sweetpeace od firmy Graco. Samostatne hojdá, má napájanie na batérie aj adaptér. Má 6 rýchlostí hojdania a 2 vibrovania. U nás sa používa hlavne pri uspávani a sedacia časť sa dá odpojiť a použiť ako lehátko.
My sme mali od značky Fisher-price aj s vibrovaním (to sme moc nepoužívali), je to skvelé keď som musela niečo robiť a nechať si drobca pri sebe .
My máme Chipolino Oasis, a sme spokojní. 🙂
http://www.biboc.eu/produkty/323/chipolino-oasi...
@bagiro my mame rake vibracne bright stars a sme spokojny. Kamoska ma to hojdacie a mala jej v tom stale spi ;) a ked pride moja mala ram na navstevu tak si tu hojdacku uplne uziva