Lego pre 10 ročného chlapca

katka1981
13. okt 2015

Ahojte dievcata, nemam syna, tak neviem co chlapci oblubuju viac. Mam 10 rocneho synovca a chcela by som mu kupit lego. A neviem sa rozhodnut, ktore. Pytat sa ho nechcem, lebo to ma byt darcek pod stromcek. Jeho maminka mi nevie povedat. Tie ktore mate chlapcov, ktore by si vybral vas syn? Dakujem moc za pomoc. Tieto sa mi pacia, ak mate nieco podobne, poslite mi prosim spravu, dakujem.

pupavka123
13. okt 2015

@katka1981 Ja by som sa ho aj tak nepriamo opytala,len tak obklukou...teba sa pacia lega?a ktore najviac?je take co by si chcel,ale este nemas...taky ton nahod akoze sa zaujimas,ale nie moc okate...my zeny,ked chceme,vieme byt herecky 🙂 tak to nejako uhraj...lebo sa moze stat,ze mu kupis take,ktore uz ma alebo take,ktore by ho moc nezaujalo 🙂

katka1981
autor
13. okt 2015

@pupavka123, hej to ja musim vybart a vopred povedat rodicom, ze prosim ta toto nekupuj, to bude mat od nas, aby nedostal dvojmo 🙂 no hej, asinajblizsie ked pridem zacnem nejak snorit 🙂 nenapadne. Dakujem 🙂

helmanka
13. okt 2015

Moji synovia vybrali tank🙂ale zistila by som o čo sa zaujíma🙂

katka1981
autor
13. okt 2015

@helmanka, aj kamoska mi povedala, ze jej syn chce tank 🙂 Prosim ta ako starych mas synov? Chcem proste nieco wau a ten tank je aj dobra cena.

elenita
13. okt 2015

No mne sa zdá všetko také "bojové"....Ja ako mamička by som svojmu synovi vybrala to posledné...rescue team 😉

pupavka123
13. okt 2015

@katka1981 Hej,snor,najlepsie urobis,ver tomu...je to to najspolahlivejsie co moze byt...tak drzim palce a daj vediet ci si vysnorila 😀

m.i.r.i
13. okt 2015

@katka1981 no ja mam iba coskoro 6 rocneho..ale..urcite by som kupovala podla toho co ho zaujima....Lega su teraz v roznych tematikach a vekovych kategoriach a chlapcov zaujima kadeco...moj napriklad len Lego Dino, Lego Chima...nieco z Lego City a to aj to si vyberie konkretne...nie vsetky povolania, nie vsetky temy...teda keby mu niekto doniesol napriklad hasicov alebo Lego star wars alebo nieco ine, tak ho to urcite nepotesi.......teda urcite sa nenapadne povyzvedaj aspon aka tematika ho zaujima a ake Lego ma alebo by chcel..lebo ak je chlapec napriklad zahlbeny do vesmiru alebo trebars do vsetkeho vojenskeho, tak ho nenadchnes legom s helikopterou..alebo naopak..takze co povedia synovia tu nas na MK nemusi byt to prave orechove pre tvojho synovca...

eeffka
13. okt 2015

@katka1981 zastav sa v hocijakom Draciku a zober Lego katalog na rok 2015, podaj detom a uvidis 😀

marca12
13. okt 2015

podla mna tank,ten spodny vrtulnik je pre mensie deti

katka1981
autor
13. okt 2015

@m.i.r.i, Chima sme mu kupovali rok a dva dozadu, tie ma uz vsetky, jasne kazdu chvilu je nove. Aj lego City, to mu vzdy niekto z rodiny kupi, to ma uz takmer vsetko, preto som zn. Lego uz ani nepozerala, lebo tie co nema su bud drahe alebo tie co su cenovo dostupne uz vacsinu ma. Hej budem musiet nejak snorit, nenapadne. Viem, ze kedysi mal maniu Gormiti, to sme sa nabehali aby sme zohnali takych co este nema, ale ze ma ich snad sto.

marca12
13. okt 2015

a ja to robim tak,ze donesiem letak alebo katalog z dracika a nenapadne ho listujem a decka sa pridaju a zacnu hikat,co vsetko by odtial chceli 😀

katka1981
autor
13. okt 2015

@marca12, no zatial vedie asi tank, a je za najlepsiu cenu 🙂 Popozeram, ci nieco take nema a skusim posnorit. Dakujem za tip.

katka1981
autor
13. okt 2015

@marca12, hej, ja to tak robism s dcerkou, a potom je skoro vsetko oznacene 🙂

stratenanajdena
13. okt 2015

tak moji 9 a 10 rokov povedali ze tank a horny vrtulnik si vybral druhy 🙂
Ja osobne by som asi ten tank i ked sa vyhybam vojenskym veciam, ale ak by som nemala na vyber, tak tank vyzera najlepsie aj nanho kopec veci este mozu "prilepit" 🙂
ak by som sa mohla slobodne rozhodnut tak by to bolo nieco uplne ine, napriklad snezna suprava na severnom pole alebo nejaka dzungla atd.

katka1981
autor
13. okt 2015

@stratenanajdena, super, dakujem chlapcom za pomoc 🙂 najlepsia vzorka

horana
13. okt 2015

Moj ma cca tolko rokov co pises a frci na Lego Avengers, su k nemu aj figurky superhrdinov. Vraj z tychto sa mu nepaci nic 😀 Ale kazdy ten chalan je iny, treba skusit blizsie zistit osobnejsie...

helmanka
13. okt 2015

@katka1981 14 a 9 a sú to legomaniaci

katka1981
autor
13. okt 2015

@helmanka, no tak super 🙂 tak asi pojdem objednat ten tank najskor, kym ho este maju, ked je v akcii, aby sa mi usiel. 🙂

lara12345
26. okt 2015

@katka1981, ahoj prosim ta kde sa da kupit taketo lego? Dakujem.

katka1981
autor
26. okt 2015

@lara12345, kupovala som to zo stranky www.bobek.sk

lara12345
27. okt 2015

@katka1981, dakujem

lucik194
27. okt 2015

no ja mam sice dve baby ale ten rescue team je pre mensich chlapcov, 10 rocni uz frcia na chima resp. ninjago ci technic

barcelona94901
27. okt 2015

@katka1981 tretie ,moj bude mat desat a je lego maniak ,u nas aj minecraft lego fici ,ninjago a chima ked mal 7-8 ;)