Ahojte. Tak už aj my sme prepadli tejto manii. Mame doma skoro všetky knihy, čítame ich dookola a samozrejme, Ježiško chce priniesť aj nejaké hračky. Len neviem čo vybrať? Tých postavičiek je na výber neúrekom a ja neviem čo je kvalitné? S čím sa vaše deti radi hrajú? Rada by som kúpila nejakú centrálu, labky s autami, Rydera... proste nech to ma všetko.
Ďakujem vopred.
Ja som rozdelila jeden rok kazdemu(z rodiny babka krstná atd ) inu postavu(psa auto) takze jedne vianoce mala 3 4ks potom narodky meniny. Dalsie sa dokúpili a tak ma celu seriu plus ine doplnky uz len autobus chyba 🤣🤣ale to.skladame asi 3roky uz 😇
Nasa ma skoro 6r a hraje sa zo všetkým centralu (vezu ske kupili ma vianoce )
Mame labkovej patroly hrad a toho draka k tomu, + postavicky, no moc sa s tym nehra... 4r syn.
Velmi tuzi po vežil po vezi ale nebola vtedy v obchode. Skoda 50e za ten hrad..
Sestra ma autickovu drahu co tie auta na idu na baterky, bavilo ich to 2x..
Poradila by som tie auta co sa daju rozhladat najnovsie od Spin Masteru
Tlapkator,moja skoro 6 rocna sa s tym stale vyhra. Kupila si to za svoje vtedy to stalo tusim 85€ na dracik kartu. A presne psy dostavala narodky/meniny/Vianoce
Ona ma 18.12. narodeniny takze.to rychlo nazbierala 🤣🤭
Patrola veža a na začiatok 2 oblubene postavicky.
Puzzle. A kupovala som aj obliecky
@dadka1997 vežu neviem zohnať
moje deti ju majú je to s Chaseom a potom postupne sme dokupovali ďalšie a hraju sa s tym doteraz
@dadka1997 ďakujem. Nemám skúsenosti s kauflandom eshop. Oni majú všetko. Je to dôveryhodné?
Vankúš, tričko, pohár už mám. Aj nálepky a zošit. Naozaj prosím poradiť len hracky.