Ahojte, prosím Vás o radu, prípadne názor:
máme 2 ročné krsniatko - chalana. Miluje odrážadlá a motorky. Kúpili sme mu klasickú motorku - odrážadlo - vpredu 1 koliesko, vzadu dve. Keď sa však rozbehne, tak je to strašne labilné, už nám z toho padol raz tak strašne, že až...Stále máme pocit, že by to chcelo niečo stabilnejšie, pevnejšie. Na nete sme našli Ybike - vyzerá to ako choppera 🙂, cena je síce vyššia (cca 45€), ale podľa popisu od výrobcu to nevyzerá zle. Boli sme v predajni kde Ybike predávajú, požiadali sme predavačku, či sa môže malý po predajni povoziť, nakoľko je to dosť robustné, že či mu to vôbec sadne a tak. Pani nám Ybike s neochotou požičiala, ale keďže na nás stále zazerala, citila som sa blbo a poriadne som si nevšimla, či sa Ybike nakláňa v zákrutách a ako sedí...Preto Vás prosím o rady, ak ho už niektoré máte, alebo s ním máte nejaké skúsenosti. Za každú radu a názor ďakujem - aspoň pomôžete Ježiskovi 🙂))) (prosím nepíšte, že je to drahé a mám kúpiť iné lacnejšie hračky, čo potešia viac...ak je Ybike dobrý, som ochotná do toho tie peniaze vraziť - ďakujem)
baby fakt ho niktora nepoznate?
@petkaa28 https://www.modrykonik.sk/forum/hry-a-sportove-potreby-pre-najmensich/odrazadlo-alebo-trojkolku-pre-rocne-dieta/
ai tu o nom pisu aj my sme ho chceli ale potom sme ho nekupili
skus este pokukat you tube tam vyzera super tie deticky ide im to
AHoj, ja som si objednala pingocar... http://www.pingocar.sk/. Mám dve deti...využijú obidve...a hádam aj ja 😀
@petkaa28 ahoj, pridám len môj názor...ja by som to krsniatku určite kúpila🙂...ak rodičia súhlasia (aby sa náhodou nevyskytli pod stromčekom dve odrážadlá...), tak neváhajte...my sme mali odrážadlo klasické-štvorkolesové autíčko, aj trojkolku (de lux s vodiacou tyčou), plastovú motorku do dvoch rokov, od dvoch do troch plastové odrážadlo lena, máme first bike a už nás čaká aj bicyklík🙂...
a konkrétne odrážadlo ybike, podľa popisu na tejto stránke http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product... , je dobrým výberom 😉
ale, ešte raz zdôrazňujem, ak to schvália aj rodičia, bude to určite super darček 😵
@zuzanka.j ahoj, suseda ma 2,5 roka, cca 92 cm a bala sa na tom celkom..na parketach sa to smyka a fakt si na to deti musia zvyknut a drzat stabilitu. Ale nas krpec na tom v obchode jazdil ako blazon 🙂) len je fakt, ze kym i na to deti zvyknu, tak parkrat capnu... Ale mne sa to velmi paci, bude z toho lahsi prechod na bicykel
@petkaa28 uz som ho kupila akurat dnes dorazilo 🙂 pozerala som na youtube videa. najprv sa deticky trocha bali, kyvalo ich zo strany na stranu, lebo nevedeli drzat rovnovahu. no ked sa na tom naucili, uz jazdili ako draci 😎 tak som zvedava ako to pojde tomu mojmu, uz sa neviem dockat vianoc.
@petkaa28 ahoj Peti, nasa Lucka ho ma, kludne si ho pridite vyskusat aj so Samkom 🙂 mne sa nenormalne zapacil hned ako prisiel na trh, takze sme jej ho kupovali ako 4 mesacnej 🙂 teraz v lete ked mala 14 mesiacov som jej ho skusila dat, isla na nom uplne v pohode, ale este sme ho odlozili na jar.. mame pre nu od nich aj Pewi-ho.. tiez genialna vecicka.. 🙂 takze ja urcite hovorim ano 🙂
teraz citam diskusiu spatne, ze ho uz mate 🙂
ahojj..my ho mame uz asi 6 mesiacou som s nim spokojna len u nas je problem ten ze maly na to ybiku ide strasne rychlo a niekdy za nim utekame..maly je z neho nadseny beha s nim aj po byte teraz ked je vonku zima..ja odporucam urcite..
toto je foto 🙂