Kúpiť, či nekúpiť Ybike pod stromček?

petkaa28
10. nov 2011

Ahojte, prosím Vás o radu, prípadne názor:
máme 2 ročné krsniatko - chalana. Miluje odrážadlá a motorky. Kúpili sme mu klasickú motorku - odrážadlo - vpredu 1 koliesko, vzadu dve. Keď sa však rozbehne, tak je to strašne labilné, už nám z toho padol raz tak strašne, že až...Stále máme pocit, že by to chcelo niečo stabilnejšie, pevnejšie. Na nete sme našli Ybike - vyzerá to ako choppera 🙂, cena je síce vyššia (cca 45€), ale podľa popisu od výrobcu to nevyzerá zle. Boli sme v predajni kde Ybike predávajú, požiadali sme predavačku, či sa môže malý po predajni povoziť, nakoľko je to dosť robustné, že či mu to vôbec sadne a tak. Pani nám Ybike s neochotou požičiala, ale keďže na nás stále zazerala, citila som sa blbo a poriadne som si nevšimla, či sa Ybike nakláňa v zákrutách a ako sedí...Preto Vás prosím o rady, ak ho už niektoré máte, alebo s ním máte nejaké skúsenosti. Za každú radu a názor ďakujem - aspoň pomôžete Ježiskovi 🙂))) (prosím nepíšte, že je to drahé a mám kúpiť iné lacnejšie hračky, čo potešia viac...ak je Ybike dobrý, som ochotná do toho tie peniaze vraziť - ďakujem)

petkaa28
autor
10. nov 2011

toto je foto 🙂

petkaa28
autor
10. nov 2011

baby fakt ho niktora nepoznate?

annie13
10. nov 2011
https://www.youtube.com/watch?v=2iiDafszn-E

skus este pokukat you tube tam vyzera super tie deticky ide im to

ivka79
21. nov 2011

AHoj, ja som si objednala pingocar... http://www.pingocar.sk/. Mám dve deti...využijú obidve...a hádam aj ja 😀

ivett1
21. nov 2011

@petkaa28 ahoj, pridám len môj názor...ja by som to krsniatku určite kúpila🙂...ak rodičia súhlasia (aby sa náhodou nevyskytli pod stromčekom dve odrážadlá...), tak neváhajte...my sme mali odrážadlo klasické-štvorkolesové autíčko, aj trojkolku (de lux s vodiacou tyčou), plastovú motorku do dvoch rokov, od dvoch do troch plastové odrážadlo lena, máme first bike a už nás čaká aj bicyklík🙂...
a konkrétne odrážadlo ybike, podľa popisu na tejto stránke http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product... , je dobrým výberom 😉
ale, ešte raz zdôrazňujem, ak to schvália aj rodičia, bude to určite super darček 😵

petkaa28
autor
21. nov 2011

@ivett1 dakujem 🙂 u nas je iny vztah rodicia a krstny rodicia, takze pytat sa nemusim 🙂)))
ybike bude mat aj tak len u nas ;)
uz je kupeny a caka na svoj velky den D 🙂))

ivett1
21. nov 2011

@petkaa28 to ma teší 🙂 😉

petkaa28
autor
21. nov 2011

@ivett1 aj mna 🙂)) ale ybike je tazsi ako som si predstavovala :D ochvilu k nam pride mala suseda, tak jej ho dam, nech ho otestuje :D

zuzanka.j
1. dec 2011

@petkaa28 ahoj. ako dopadlo testovanie malej susedky? tiez sa rozhodujem pre toto odrazatko. ake je? a aka velka je susedka? moj syncek meria nieco cez 80cm a ma 1,5r. myslis ze mu bude dobre? dakujem 🙂

petkaa28
autor
4. dec 2011

@zuzanka.j ahoj, suseda ma 2,5 roka, cca 92 cm a bala sa na tom celkom..na parketach sa to smyka a fakt si na to deti musia zvyknut a drzat stabilitu. Ale nas krpec na tom v obchode jazdil ako blazon 🙂) len je fakt, ze kym i na to deti zvyknu, tak parkrat capnu... Ale mne sa to velmi paci, bude z toho lahsi prechod na bicykel

zuzanka.j
5. dec 2011

@petkaa28 uz som ho kupila akurat dnes dorazilo 🙂 pozerala som na youtube videa. najprv sa deticky trocha bali, kyvalo ich zo strany na stranu, lebo nevedeli drzat rovnovahu. no ked sa na tom naucili, uz jazdili ako draci 😎 tak som zvedava ako to pojde tomu mojmu, uz sa neviem dockat vianoc.

petkaa28
autor
5. dec 2011

@zuzanka.j supeer🙂) to sme dve🙂 ja uz by som mu ju najradsej dala 🙂) napis potom, ze ako sa pacila 🙂 ja som prave v metro katalogu objavila kutilsky bosh stolik s naradim zlacnenj zo 72 na 23 tak vazne rozmyslam, lebo to nase krsna ma 26.12. Narodky 🙂))

monlu
8. dec 2011

@petkaa28 ahoj Peti, nasa Lucka ho ma, kludne si ho pridite vyskusat aj so Samkom 🙂 mne sa nenormalne zapacil hned ako prisiel na trh, takze sme jej ho kupovali ako 4 mesacnej 🙂 teraz v lete ked mala 14 mesiacov som jej ho skusila dat, isla na nom uplne v pohode, ale este sme ho odlozili na jar.. mame pre nu od nich aj Pewi-ho.. tiez genialna vecicka.. 🙂 takze ja urcite hovorim ano 🙂

monlu
8. dec 2011

teraz citam diskusiu spatne, ze ho uz mate 🙂

oliverko5
9. dec 2011

ahojj..my ho mame uz asi 6 mesiacou som s nim spokojna len u nas je problem ten ze maly na to ybiku ide strasne rychlo a niekdy za nim utekame..maly je z neho nadseny beha s nim aj po byte teraz ked je vonku zima..ja odporucam urcite..

petkaa28
autor
12. dec 2011

@monlu monik aj ty si tu??🙂)) tak super, ze odporucas, uvidime co povie krpec 🙂)

monlu
12. dec 2011

@petkaa28 aj ja veru 🙂 urcite sa mu bude pacit 🙂