chcem sa spýtať, či niekto máte skusenosť s týmto odrážadlom. je za dobrú cenu..
napíšte, ak ho niekto máte. či je dobré alebo nie.
dakujem🙂)
My sme nad ním rozmýšľali tiež, nakoniec manžel odmontoval pedále z detského bicyklíka a dcéra sa naučila bicyklovať za dve hodiny...nakoniec som rada, že som ušetrila peniaze. Známi ho však majú a chvália si ho. Dcéra sa naučila jazdiť ako 4,5 ročná.
na nom nevidim nic zle. sedacka sa da posuvat hore-dole. treba ho ale vyskuusat na dietati. ked sedi, tak musi sa dotykat zeme celou nohou. v buducnosti, ked budes svoje dieta ucit na bicykel, tak bez pomocnych koliesok!!!!! my sa tiez zaujimame o take odrazadlo, tak sme sa boli vypytovat. drevene nam neodporucali, lebo nie su 100% vhodne von (hlavne ked je mokro).
Konkretne tato znacka mi nic nehovori,ale stylom su tieto odrazadla uplne suprove.
Moj ma stridera a naucil sa na nom udrzat rovnovahu aj dole kopcom v 22m.
Od 18m na nom jazdil pomerne rychlo a dnes -aj teraz v zime chodime na korculiarske rampy a tam sa spusta-ma 25m
Bezne sa riadne rozbehne ,zdvihne nohy a fici ako dialbik aj s udrziavanim rovnovahy. 😉
Dolezite je vediet ako najnizsie a ako najvysie sa da nastavit sedatko a kolko odrazadlo vazi-hlavne pri mensich detoch je to dolezite-strider ma len nieco cez 3 kila-je upne lahucky a maly vdaka tomu už v 18m vysiel v pohode na obrubnik a do kopca sam.
Aj sedatko sa da na nom nastavit uplne nizucko-cca 25cm od zeme.
Zisti si tieto udaje a podla toho sa rozhodni aku konkretnu znacku kupis.
Vrelo odporúčam - vďaka tomuto odrážadlu sa môj mladší synček naučil ako takmer 3 ročný bicyklovať bez pomocných koliesok 🙂