Chceme isť do Noveho Targu, tak by ma zaujímalo či tam vlastne detske bicykle predávajú. Prípadne aj v Jablonke. Potrebujeme pre 3 ročné dievča, takže asi 12-ku alebo 14-ku. Ak niekto kupoval, boli ste spokojní? A čo cena? Ďakujem za všetky odpovede alebo rady.
My sme kupovali bicykel pre 3 ročnú slečnu na trhoch v Poľsku,vyšiel nás okolo 70 eur ale 16" lebo 14" bola ltt tak radšej sme kúpili väčší.
ja by som na trhu nekúpila, nevieš či bude kvalitný. VeĎ v obchodoch sú akcie a keď prirátaš cenu za benzín a pod. tak ťa možno vyjde aj drahšie.
ani ja, radšej by som volila kvalitu a priplatila by som za to.
presne tak. AJ u nas kupiš dobry a kvalitny detsky bicykel, a ked si to spočitaš, vyjde ta to na rovnako
do Polska by som bicykel kupovat určite nešla. ked si spočitaš cestu, čas a energiu, tak si radšej kupim bicykel tu a ešte ušetrim čas.
To by som neriskovala kupovať na poľskom trhu, nám sa najviac osvedčil Woom a Rascal, sú ideálne pre detičky, pretože sú veľmi ľahké a dokonca majú po novom aj možnosť nákupu na splátky, čo je super novinka-
Videla som tam keď sme chodili ale cenu neviem.ale keď nechceš drahy tak v dračiku majú a stoja okolo 70 eur a sú dobre