Kúpim v Poľsku na trhoch detský bicykel?

pistialko
14. máj 2015

Chceme isť do Noveho Targu, tak by ma zaujímalo či tam vlastne detske bicykle predávajú. Prípadne aj v Jablonke. Potrebujeme pre 3 ročné dievča, takže asi 12-ku alebo 14-ku. Ak niekto kupoval, boli ste spokojní? A čo cena? Ďakujem za všetky odpovede alebo rady.

ivet1371
14. máj 2015

Videla som tam keď sme chodili ale cenu neviem.ale keď nechceš drahy tak v dračiku majú a stoja okolo 70 eur a sú dobre

tribalmite0
14. máj 2015

My sme kupovali bicykel pre 3 ročnú slečnu na trhoch v Poľsku,vyšiel nás okolo 70 eur ale 16" lebo 14" bola ltt tak radšej sme kúpili väčší.

bibistec
24. máj 2015

ja by som na trhu nekúpila, nevieš či bude kvalitný. VeĎ v obchodoch sú akcie a keď prirátaš cenu za benzín a pod. tak ťa možno vyjde aj drahšie.

damoska
12. jún 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

ani ja, radšej by som volila kvalitu a priplatila by som za to.

gab_riella
1. jan 2019
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

presne tak. AJ u nas kupiš dobry a kvalitny detsky bicykel, a ked si to spočitaš, vyjde ta to na rovnako

essenceee
9. mar 2020

do Polska by som bicykel kupovat určite nešla. ked si spočitaš cestu, čas a energiu, tak si radšej kupim bicykel tu a ešte ušetrim čas.

ivet1371
9. mar 2020

Muž pred pol rokom objednal cez ebay a super aj cena

vevericka554
28. feb 2023

To by som neriskovala kupovať na poľskom trhu, nám sa najviac osvedčil Woom a Rascal, sú ideálne pre detičky, pretože sú veľmi ľahké a dokonca majú po novom aj možnosť nákupu na splátky, čo je super novinka-